Tijdens mijn verblijf op Curaçao hoefde ik niet lang na te denken over de plaats waar ik ging verblijven. Joyce zat vroeger bij mij op orkest en is al zes jaar woonachtig op Curaçao. Daar verhuurd ze samen met haar man twee fijne appartementen onder de naam N-joy appartementen. Ik had geluk dat er nog één vrij was en heb een heerlijk verblijf gehad bij deze appartement tip Curaçao.

Appartement tip Curaçao

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de N-joy appartementen zijn heel fijn. Vanaf de luchthaven is het ongeveer 25 minuten rijden. Je kunt op Curaçao eigenlijk niet zonder huurauto en dat kan ik zeker bevestigen. Bij het appartement kun je ook een huurauto huren dus dat is ontzettend fijn. Verder is de bereikbaarheid naar andere plekken goed, bijvoorbeeld Jan Thiel strand ligt op maar vijf minuten met de auto. Ook ben je snel op de ringweg richting het Westpunt. Ik vond de bereikbaarheid van het appartement erg fijn. Een tip is om gebruik te maken van Maps.me en de offline kaarten daarvan te gebruiken om te navigeren.

Appartement tip Curaçao
Appartement tip Curaçao

Het appartement

Er zijn twee verschillende appartementen bij N-joy en ik verbleef ik appartement 2. Dit bestaat uit een grote keuken met eettafel, badkamer en twee slaapkamers. Het grootste voordeel vind ik dus een uitgebreide keuken met alle nodige materialen. Zelf kook ik graag op reis en vind ik het fijn om een grote koelkast en zelfs een vriesvak te hebben. Ook qua bestek en servies is voldoende van alles aanwezig. De twee slaapkamers zijn identiek en hebben een ruim twee persoonsbed. Op iedere slaapkamer bevindt zich een grote kledingkast met hanggedeelte en twee nachtkastjes. Daarnaast hangt hier ook een airco, wat in de warme nachten wel fijn is.

Appartement tip Curaçao
Appartement tip Curaçao

Bij het appartement heb je nog een gedeelde buitenruimte. Voor het appartement vind je het zwembad, dat je moet delen met de gasten uit het andere appartement. Dit heb ik zelf niet als een probleem ervaren en was erg fijn. Verder heb je meerdere plekken waar je kunt zitten, zoals het dakterras of de zitjes langs het zwembad.

De badkamer

Het hebben van een fijne badkamer vind ik een must bij deze appartement tip Curaçao. Na een lange dag op het strand, wil je namelijk lekker kunnen douchen. Verder is het fijn dat hier ook nog voldoende ruimte is om alle toiletspullen op te ruimen. Over het algemeen douchen de locals op Curaçao koud maar heeft dit appartement gelukkig wel een warm water functie.

Appartement tip Curaçao

De omgeving van deze appartement tip Curaçao

In de omgeving van het appartement zijn alle voorzieningen die je nodig hebt. Het is wel nodig om dan auto in bezit te hebben want anders is het lastig om sommige plaatsen te bereiken. De supermarkt zit op ongeveer vijf minuten rijden en op maar twee minuten rijden vind je een leuke bakkerij de Zon. Hier kun je lekkere verse broodjes halen voordat je op pad gaat. Verder is het leuk om te gaan dineren bij Landhuis Brakkeput Mei Mei wat ook binnen vijf minuten rijden vanaf het appartement ligt.

Prijs voor één persoon exclusief ontbijt per nacht: vanaf €55 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Zou jij deze appartement tip Curaçao ook willen bezoeken? Welke eisen heb jij voor een accommodatie? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Curaçao?

~ PCR test voor Curaçao

~ Dagtrip naar Klein Curaçao

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Appartement tip Curaçao: N-joy appartementen [top locatie]”

  1. Ik heb nog niet het geluk gehad om Curaçao te bezoeken maar staat zeker op mijn verlanglijstje.
    Het appartement lijkt me perfect! Ik vind het vooral belangrijk dat het netjes is en dan zeker de badkamer. Gruwel een beetje van douchecabines met schimmelvlekken en toestanden hahaha. Het zwembad lijkt me zo’n leuke meerwaarde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge