Lissabon is een geweldige stad om te bezoeken in de zomerperiode, het weer is lekker en je kunt mooie bezienswaardigheden bezoeken. Wij besloten vrij spontaan een bezoek te brengen aan de stad en zochten naar een goede accommodatie tip Lissabon. Na uren zoeken kwamen we op Casa do Castelo en het bleek een schot in de roos. Daarom deel ik vandaag deze tip met jullie, zodat jullie misschien ook een bezoek kunnen brengen aan dit geweldige appartement.

hotel tip Lissabon

Bereikbaarheid

Deze accommodatie tip Lissabon is goed te bereiken, op 300 meter ligt het metrostation. Vanuit daar kun je over in de stad komen en ben je snel op plaats van bestemming. Verder ligt het Castelo de Sao Jorge op maar 200 meter lopen en kun je hier dus op ieder moment een bezoek aan brengen. De luchthaven ligt op ongeveer 10 kilometer waar je met de auto 20 tot 30 minuten over doet. De eigenaresse kan je een ophaalservice bieden voor €20 euro, over dag is dit niet nodig maar omdat wij rond middernacht aankwamen was het wel fijn.

Accommodatie tip Lissabon

Het appartement

Het appartement is ontzettend groot, er zijn twee kamers met twee bedden. Verder zijn er ook twee badkamers, een keuken en een grote woonkamer. Je kunt zelfs ook de bank in de woonkamer als slaapbank gebruiken en dan kun je hier met vijf mensen verblijven. Het fijnste is dat overal aan gedacht is, tasjes om boodschappen te doen, voldoende handdoeken, lucifers om een kaarsje aan te steken. In de eerste kamer is een tweepersoonsbed en daarnaast een kleine kast. In de tweede kamer zijn twee losse bedden en een gigantische kast. Omdat wij maar samen waren hebben we de tweede kamer als kledingkamer gebruikt.

De badkamer(s) & keuken

Er waren twee badkamers, enorm handig zo kunnen er twee mensen tegelijk douchen of naar het toilet gaan. Beide badkamers zijn modern en schoon. Dan de keuken, er zit zelfs een vaatwasser in! Alles werkt goed en je kunt gewoon een volledig maaltijd koken zonder problemen. Het is voornamelijk fijn dat je met die warme temperaturen, het drinken in de koelkast kunt zetten en kunt genieten van een koud drankje.

Accommodatie tip Lissabon

De omgeving van deze accommodatie tip Lissabon

De omgeving van deze accommodatie tip Lissabon is ook zeker een aanrader. Zoals eerder gezegd, ligt het kasteel op maar 200 meter lopen. De straatjes hier zijn steil maar gezellig. De bekende tram 28 ligt op ongeveer vijf minuten lopen, wees hier vroeg want vanaf 10.00 uur sta je al ruim twee uur in de rij. Verder heb je voldoende leuke restaurants en cafés in de buurt en kun je goed boodschappen doen. De omgeving maakt het extra leuk om in dit appartement te verblijven.

Prijs voor twee personen exclusief ontbijt per nacht: vanaf €100 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Heb jij een andere accommodatie tip Lissabon? Zou jij in Casa do Castelo verblijven? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Lissabon?

~ Wat te doen in Lissabon?

– Praktische informatie Lissabon

~ Auto huren in Lissabon

Bewaren op Pinterest?

6 gedachten over “Accommodatie tip Lissabon: Casa do Castelo”

  1. Wat een fantastische lokatie zeg, ik snap wel dat je dit aanbeveelt aan anderen. Ik ben twee keer in Lissabon geweest. Een keer met de tent, toen kampeerden we in de buurt en een keer in een hotel. De locatie is prachtig, Fijn zo bij alles in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge