Als je een stedentrip gaat maken naar Bremen dan is een accommodatie zeker nodig. De stad heeft veel mooie bezienswaardigheden dus je kunt hier wel twee nachten besteden. Een accommodatie tip Bremen van mij is Apartment Flieder Zentral. Een fijn appartement in het centrum van de stad voor een goede prijs. Lees verder om alles te weten te komen over deze accommodatie en te ontdekken of het ook iets voor jou is.

Accommodatie tip Bremen

Bereikbaarheid

Het appartement ligt op maar 800 meter van het treinstation van Bremen. Omdat wij met de trein aankwamen was dit natuurlijk een groot voordeel. Helaas waren er veel wegwerkzaamheden en moesten we omlopen, later tijdens ons bezoek ontdekten we de goede route. Het is ongeveer tien minuten lopen vanaf het treinstation. Verder ben je binnen vijf minuten lopen in het centrum van de stad. Je hoeft dus geen bus of iets dergelijks te nemen, alles is goed aan te lopen vanuit Flieder Zentral. De luchthaven van Bremen ligt op maar 3,4 kilometer en is dus ook goed te bereiken.

Accommodatie tip Bremen

Het appartement

Het appartement of eigenlijk een soort studio is niet enorm groot maar praktisch ingedeeld. De slaapkamer, zithoek en keuken zitten in dezelfde ruimte. Alles is slim ingedeeld en ruim genoeg om met twee personen meerdere nachten te verblijven. Ook is er een televisie waar je ’s avonds van kunt genieten na het vele lopen door de stad. Aan alles is gedacht, stopcontacten naast het bed, een klein lampje zodat je niet meer uit bed hoeft. Het enige nadeel vond ik dat de gordijnen erg licht zijn en precies op dit tripje was ik mijn ooglapje vergeten. Iedere ochtend was ik vroeg wakker dus. Een tip is dus om een ooglapje mee te nemen als je snel last hebt van het licht, zoals ik.

De badkamer & keuken

De keuken zit in dezelfde ruimte als de slaapkamer en beschikt over alle nodige spullen. Wij hebben twee avonden gekookt en dat ging uitstekend. Er is een oven aanwezig, voldoende pannen en ook borden en bestek zijn er genoeg. Ook is er een kleine zithoek voor twee mensen waardoor je niet op bed of voor de televisie hoeft te eten. De badkamer is een aparte ruimte en is ruim. Je kunt hier fijn douchen en er is shampoo en showergel aanwezig. Daarnaast zijn de handdoeken inbegrepen en dat is meer dan fijn op een stedentrip.

Accommodatie tip Bremen

De omgeving van deze Accommodatie tip Bremen

De omgeving is top, vanuit het appartement loop je binnen vijf minuten naar het centrale marktplein. Om daar te komen loop je door de groene strook van de stad. Hier kun je heerlijk wandelen en ’s avonds genieten van de laatste zonnestraaltjes. Op vijf minuten lopen vind je dus bezienswaardigheden zoals de Dom van Bremen, het stadhuis en de Bremer stadsmuzikanten. In de omgeving zijn overigens ook voldoende restaurants, cafés en supermarkten te vinden. Wij kozen ervoor om gebruik te maken van een bakker in de ochtend om hier te ontbijten, een leuke tip.

Prijs voor twee personen exclusief ontbijt per nacht: vanaf €75 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Heb jij een andere accommodatie tip Bremen? Zou jij in Apartment Flieder Zentral verblijven? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Bremen?

~ Praktische informatie Bremen

Bewaren op Pinterest?

6 gedachten over “Accommodatie tip Bremen: Apartment Flieder Zentral”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge