GESLOTEN

Het liefst is iedere reiziger natuurlijk het hele jaar rond op reis. Helaas kunnen we ons dat niet veroorloven. Daarom vind ik het altijd erg leuk om met leuke reizigersartikelen toch in de sfeer van reizen te blijven. Het liefst iets dat ik dagelijks kan gebruiken met een leuke travelquote erop, waardoor ik altijd denk aan leuke en nieuwe reizen.

Deze handige en leuke mok gebruik ik graag om ’s ochtends mijn thee in te drinken. Als ik aan het ontbijt zit, kan ik weg dromen naar mijn volgende bestemming. Of kan ik natuurlijk terug denken aan mijn gemaakte reizen! Ook vind ik het erg leuk om hem mee te nemen naar mijn werk en mijzelf zo te onderscheiden van de standaard mokken bij het koffiezetapparaat.

Zoals ik al eerder schreef in mijn Vijf musthaves op stedentrip, ga ik nooit op pad zonder notitieboekje. Ook thuis gebruik ik vaak mijn notitieboekje. Ik schrijf bijvoorbeeld mijn boodschappen op of zet blogideeën op papier. Ik vind het makkelijk om altijd mijn notitieboekje mee te nemen. Zo heb je altijd papier bij de hand en je raakt je notities niet makkelijk kwijt (wat ik wel vaak heb met losse papiertjes).

Een reizigersartikel dat ik eigenlijk altijd gebruik, zowel thuis als op reis. Een linnen tas, je kunt hem meenemen als je boodschappen gaat doen of gebruiken als vuile waszak. Een linnen tas is een item dat iedereen in zijn kast moet hebben liggen. Hoe leuk is deze tas die ook nog eens een leuke travelquote bevat. Misschien inspireer jij mensen op straat zo om te gaan reizen, hoe leuk is dat?

De winactie!

Jij kunt kans maken op één van deze leuke reizigersartikelen! Wat moet je nu doen? Je kunt meedoen tot en met vrijdag 5 augustus! Maandag 8 augustus worden de winnaars bekend gemaakt.

  • Je moet de pagina GlobeGirl op Facebook liken!
  • Laat een reactie achter (op de Facebook post) waarin jij schrijft welk van deze artikelen jij wilt hebben en waarom? Tag hierbij een vriend of vriendin die één van de andere artikelen leuk zou vinden!
  • Deel het bericht op Facebook!

Je kunt meer kans maken op één van de artikelen als je…

  • GlobeGirl volgt op Twitter
  • GlobeGirl volgt op Instagram
  • Een reactie achterlaat op de blogpost

Ga jij mee doen aan deze leuke winactie? Welk van deze reizigersartikelen vind jij het leukst? Laat het ons weten in de reacties!

Eén gedachte over “[WINACTIE] Reizigersartikelen die iedereen gebruikt!”

  1. Hartstikke leuk zo’n mok om me aan de volgende reis te herinneren… of de laatste. Altijd goed om mee wakker te worden met een kopje thee erin, op een werkdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge