Ben je op zoek naar een leuk weekendje weg in Limburg? Kies dan voor de Leistert! Dit geweldige vakantiepark Limburg is een plek waar je meteen tot rust komt. De combinatie van het vakantiepark en de camping maakt het plaatje helemaal compleet. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Zelf lijkt het mij heerlijk om te genieten van de mooie omgeving vanuit het vakantiepark. Lees daarom verder over de Leistert want in ieder seizoen kun je hier terecht.

weekendje weg in Limburg

Faciliteiten op de Leistert

Het park is verdeeld in een camping en een vakantiepark. Daarom zijn er enorm veel faciliteiten zoals een beachvolleybalveld, een buitengolfslagbad en een fietscrossbaan. Dit maakt de Leistert één van de leukste campings in Limburg want weinig andere campings hebben zoveel faciliteiten. Daarnaast zijn er in de vakantie leuke dingen geopend zoals het klushuis, Aventuria en natuurlijk het sportveld. Zelf ben ik altijd gek op sportieve activiteiten. Maar er zijn ook genoeg andere activiteiten voor jong en oud tijdens een leuk weekendje weg in Limburg! Welke faciliteiten vind jij belangrijk tijdens een vakantie?

Weekendje weg in Limburg: ieder seizoen

Hoewel je bij de camping misschien meteen aan de zomer denkt, is het vakantiepark van de Leistert het hele jaar door geopend. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een weekendje weg in de wintermaanden. Zo kun je genieten van een warm huisje, spelletjes en gezellig kletsen met jouw reisgenoten. Maar voor een weekendje in een toffe glampingtent in de zomer, kun je mij uiteraard ook bellen. In welke seizoenen vind jij het leuk om op pad te gaan? Mijn verblijf bij de Leistert zou voornamelijk bestaan uit genieten van de omgeving, spelletjes doen en lekker eten. Dit is dus niet per se seizoensgebonden.

Gezelligheid op de camping en in het vakantiepark

Op de Leistert is het altijd gezellig, voor jong en oud. Het vakantiepark heeft een kindvriendelijk karakter en heeft in de vakanties dan ook leuke recreatieopties, zoals knutselen en sporten. Doordat het een kindvriendelijk karakter heeft, zijn er altijd wel andere kinderen te vinden. Gelukkig is er voor volwassenen ook genoeg gezelligheid, op zowel de camping als het vakantiepark. In de verschillende restaurants; Via Verde, Grillo, La Serva en de Plaza kunnen alle horecaliefhebbers hun hart ophalen. Lange avonden tafelen, borrelen bij het kampvuur of genieten van een gezellig spelletje in jouw eigen tent of gehuurde accommodatie. Ik word er meteen enthousiast van!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke meningDe rechten van deze foto’s behoren niet tot GlobeGirl. De rechten behoren tot de Leistert, de eigenaar.

Zou jij tijdens een weekendje weg in Limburg kiezen voor de Leistert? Wat vind jij belangrijke aspecten aan een camping? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Limburg?

~ Scooter rijden in Limburg

~ Groepsaccommodatie in Limburg

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Weekendje weg in Limburg: kies voor de Leistert”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge