De plannen lagen er al, maar nu is het officieel. Jullie hebben besloten om als groep op vakantie te gaan naar Zuid-Limburg. Als je met een grote groep op vakantie gaat naar Zuid-Limburg, dan is het handig om met een aantal dingen rekening te houden. Je gaat ten slotte niet elke dag met een grote groep op vakantie. Hier zijn onze tips!

Zuid-Limburg ontdekken

Wat zijn de eisen voor de groepsaccommodatie?

Als je een groepsaccommodatie gaat huren voor een grote groep, dan moet deze natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. En iedereen in de groep heeft natuurlijk andere eisen. Zorg daarom goed van te voren dat je over het volgende goede afspraken maakt:

  • Hoeveel personen op de kamer?
  • Waar moet de keuken over beschikken?
  • Waar moet de badkamer over beschikken?
  • Willen sommige mensen een was draaien?
  • Welke locatie heeft de groepsaccommodatie?

En zo zijn er nog wel meer punten die voor discussie kunnen zorgen. Zorg goed dat je dit vooraf met elkaar bespreekt.

Watermolen Zuid-Limburg

Kies voor een vakantiehuis voor de juiste groepsgrootte

Als je op vakantie gaat, dan zijn er verschillende mogelijkheden voor vakantiehuizen. Het is belangrijk dat je kiest voor een vakantiehuis dat groot genoeg is voor de gehele groep. Ben je bijvoorbeeld met 18 personen? Dan is het verstandiger om te kiezen voor vakantiehuis voor 20 personen, dan kiezen voor een vakantiehuis 16 personen. Bekijk de opties voor een grote groepsaccommodatie en houdt hier natuurlijk ook rekening met de eisen die jullie hebben gesteld!

Zuid-Limburg ontdekken

Welke activiteiten willen jullie gaan doen?

Als je op vakantie gaat met een grote groep, dan is het verstandig om een kleine planning te gaan doen. In de omgeving van Zuid-Limburg zijn genoeg ontzettend leuke dingen te doen. Zo kun je met de gehele groep:

  • De omgeving ontdekken tijdens een fiets- of wandeltocht
  • De idyllische dorpen bezoeken en de échte smaak van Limburg proeven
  • De grote steden zoals Maastricht en Valkenburg bezoeken
Gulperberg - grote groep

Er is genoeg te doen in de omgeving!

Als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Zuid-Limburg, dan ben je bij Hoeve Vakanties aan het juiste adres. Hier vind je een vakantiehuis dat perfect is voor jouw groepsgrootte. Je kunt kiezen voor groepsaccommodaties van 2 tot 66 personen. Daarnaast helpen zij jou graag bij het organiseren van activiteiten tijdens jullie verblijf!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening

Ga jij wel eens op pad met een grote groep? Wat zijn dan belangrijke eisen voor jullie? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Limburg?

~ Scooter rijden in Limburg

– Valkenburg

~ Stoomtrein Limburg

4 gedachten over “Tips voor het een vakantie met een grote groep in Zuid-Limburg”

  1. Jarenlang gingen we rond het PInksterweekend met een groep een weekend weg. Aangezien een aantal graag wilde kamperen, maar anderen liever een dak boven hun hoofd wilde hebben, kozen we dan voor een camping waar ze ook trekkershutten hadden. maar ik geef toe, een kasteeltje oid is een stuk makkelijker;-)

  2. Nog nooit in zuid limburg geweest maar het ziet er wel heel tof uit! Ik ben 1 keer weg geweest met een grote groep maar dat doe ik niet zo snel weer! Zoveel te regelen en altijd maar dat gezeur om de datumprikker pfff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge