Vakantieparken vallen soms tegen, maar soms zijn ze echt boven verwachting. Vandaag deel ik vijf vakantieparken die ik bezocht waarbij ik dat had. Ik ging vol enthousiasme een weekend weg of een weekje weg in eigen land en belandde op een geweldig vakantiepark. Daarom deel ik vandaag mijn persoonlijke top 5 vakantieparken in Nederland.

Landal Kasteeldomein de Cauberg

Ligging
Hygiëne
Prijs
Grote v/h huisje

Toen ik ging nadenken over deze top 5, wist ik deze meteen! Landal de Cauberg, ben ik meerdere keren geweest met heel veel plezier. Vroeger gingen we hier vaak heen en bezochten we het mooie Limburg. De huisjes zijn ruim en beschikken over alles wat je nodig hebt. De ligging is perfect, een paar honderd meter van het centrum van Valkenburg en een goede uitvalsbasis om het mooie Zuid-Limburg te gaan ontdekken. Wil je een fijne prijs betalen voor jouw bezoek aan een vakantiepark? Hier boek je de beste prijzen voor een bungalowpark.

Roompot  Vakanties Volendam Marinapark 

Ligging
Hygiëne
Prijs
Grote v/h huisje

Een park waar vooral veel gezinnen komen, toch is het ook leuk voor jonge stellen en vrienden. Het park is helemaal in de stijl van Volendam gebouwd en ligt net buiten Volendam. Je kunt er huisjes boeken maar ook appartementen als je niet veel ruimte nodig hebt. Vanuit het park kun je binnen 10 minuten in Volendam zijn en kun je de hele omgeving mooi ontdekken.

Landal Resort Nieuwvliet-Bad

Ligging
Hygiëne
Prijs
Grote v/h huisje

Toen ik Zeeland ging ontdekken, verbleef ik in Landal Resort Nieuwvliet-Bad. Een heerlijk vakantiepark waar je echt het gevoel hebt dat je op een resort bent. Je kunt helemaal tot rust komen en als je over de duinen loopt ben je op het strand. De huisjes zijn ruim, staan ver uit elkaar en zijn heel modern ingericht. Een perfecte plek om de mooie provincie Zeeland te ontdekken. Dit Resort mag dus zeker niet ontbreken in mijn persoonlijke top 5 vakantieparken in Nederland.

Center Parcs Sandur

Deze foto’s zijn van BungalowSpecials

Ligging
Hygiëne
Prijs
Grote v/h huisje

Een ideale vakantiepark in Drenthe, midden in de natuur. Door de ligging aan een recreatiemeer is er altijd iets te doen. De meeste huisjes staan dan ook langs het water en dat geeft echt een vakantiegevoel. Er is ook een binnen zwembad aanwezig, waar wij toen ook erg veel gebruik van hebben gemaakt. Het weer in Nederland kan helaas niet altijd meezitten natuurlijk.

Landal Coldenhove – vakantieparken in Nederland

Deze foto’s zijn van BungalowSpecials

Ligging
Hygiëne
Prijs
Grote v/h huisje

Als laatste een vakantiepark in het midden van Nederland, midden tussen de bossen. Je moet hier heen gaan als je echt op zoek bent naar rust. De bomen tussen de huisjes geven een fijne sfeer. Als je geluk hebt kun je zelf een hertje in de “tuin” hebben. Dus ik zou zeker mijn ogen en oren open houden tijdens jouw verblijf bij Landal Coldenhove.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke vakantieparken horen thuis in jouw persoonlijke top 5? Welke vakantieparken in Nederland heb je ooit bezocht? Laat het ons weten in de reacties!

Meer hotels?

~ Hotel tip Bordeaux

– Hostel tip Göteborg

~ Hotel tip Milaan

30 gedachten over “Mijn persoonlijke top 5 vakantieparken in Nederland!”

  1. Ik ben fan van Landal vakantieparken, hoewel ik ook elders wel eens een fijn verblijf heb gehad steken zij er echt bovenuit voor mij. Komt vooral door de ruime opzet en nadruk op natuur. Ik ben al op veel Landalparken geweest maar net die jij noemt niet. Ik ga meestal richting Veluwe en in Limburg zat ik op Hoog Vaals, ook een leuk park. Cauberg ziet er echt goed uit, die ga ik onthouden.
    Carolien onlangs geplaatst…Flashback Travel #november 2017My Profile

  2. Ik ga maar zelden naar vakantieparken…wij zijn ras echte kampeerders
    Maar mijn complimenten voor je mooie overzichtelijke artikel

  3. Ik ben helemaal niet zo van de vakantieparken, maar in 1 van deze parken ben ik dan toch geweest. Landal Coldenhove. Ik vond het zo heerlijk dat er zoveel natuur is daar, echt super. Laatst zijn we in Drenthe ook in een heel mooi park geweest, waar je huisje enoooorm veel ruimte had en je ook zo het bos in kon lopen.

  4. Zelf vind ik Landal altijd fijne parken hebben. Moet alleen eerlijk zijn dat het heel lang geleden is dat ik in een vakantiepark ben geweest. Maar we gaan nu wel in maart naar Textel en verblijven daar ook bij Landal of Roompot.

  5. In Nederland? Eens zien.. als kind de parken van Center Parcs in Dalen en Zeewolde, vrij verouderd in die tijd. Verder nog Roompot op Texel, erg leuk park. Maar eigenlijk gaan we nooit op vakantie in eigen land en trekken we al gauw voor een weekendje richting Duitsland of België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge