De zomer is op zijn einde geraakt en dat betekent dat het weer tijd is om te realiteit onder ogen te komen. Het is namelijk niet altijd vakantie, zelfs ik als reisblogger moet dat toegeven. Maar hoe zorg ik dan dat ik het vakantiegevoel het hele jaar door behoudt? Mijn tuin omtoveren tot mijn eigen vakantieoord met leuke sierkussens. Vandaag vertel ik je hoe ik het vakantiegevoel thuis creëer.

Vakantie is altijd tijdelijk

Iedereen is dol op vakantie, in ieder geval daar ga ik van uit als je op mijn website terecht bent gekomen. Helaas is het realistisch maar waar. Zelf vind ik het altijd heerlijk om na een reis weer thuis te komen, het blijft toch vertrouwt. Maar al snel begint het weer te kriebelen om op pad te gaan. Het liefst ga ik dan meteen weer weg maar dat zit er niet altijd in. Daarom heb ik in de loop der jaren verschillende manieren gevonden om het vakantiegevoel thuis vast te houden. Zoals veel souvenirs meenemen en die in de woonkamer neerzetten zodat je die dagelijks zien. En daarnaast ook het opfleuren van de tuin.

Vakantiegevoel thuis

Sierkussens geven een vakantiegevoel thuis

Het opfleuren van de tuin doe ik het liefst met sierkussens. Die geven een tuinset of hoekje in de tuin echt een levendig gevoel. Zo kun je ook een sfeer uit een land nabootsen. Bijvoorbeeld de kleurrijke sfeer van Marokko of de industriële sfeer van Zweden. Het leukst is om dat met verschillende kussens te creëren. Als je een balkon hebt dan kun je ook ditzelfde gevoel nabootsen met een aantal leuke kussens.

Vakantiegevoel thuis

De trends van dit jaar

Afgelopen zomer ben ik in Marokko geweest en ik heb een beetje het gevoel dat dat de trends van dit jaar worden, kleuren! In Marokko is alles namelijk super kleurrijk en alle sierkussens daar zijn echt heel vrolijk. Je ziet het dan ook terug komen in vrijwel alle (online) winkels. Zelf vind ik de kussens op de foto erg leuk door de combinatie van verschillende stoffen. Dat is namelijk ook een trend die je terug zult zien dit jaar. Een combinatie van stoffen geeft voor mijn gevoel ook echt het Marokkaanse gevoel.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening. Afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van Pixabay.

Hoe creëer jij het vakantiegevoel thuis? Welke sierkussens vind jij leuk? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ File apps onderweg

~ VPN op reis

12 gedachten over “Vakantiegevoel thuis? Dat doe je met sierkussens!”

  1. Mooie sierkussens! Ik heb zelf alleen niet zulke fleurige. Dat past niet echt in ons interieur. En het vakantiegevoel heb ik in de zomer als de zon schijnt en we in de avonden heerlijk buiten kunnen zitten met de kaarsjes aan en in de winter doe ik dan de kaarsjes binnen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge