Heb jij nog geen plannen voor aankomende zomer? Dan is een vakantie naar Turkije misschien wel iets voor jou! Het prachtige land om ongeveer vier uur vliegen is een mooie vakantiebestemming. Het land heeft veel te bieden en daar wil ik je vandaag meer over vertellen. Verder vind ik het belangrijk om uit te lichten dat er ook een goede optie is voor stellen om hierheen te reizen. Zo zijn er veel adults only hotels, waar je echt helemaal tot rust kunt komen zonder kinderen om je heen.

Last minute naar Turkije

Adults only hotels

Het is een concept wat nog niet zo lang bekend is, adults only hotels maar zelf ben ik er inmiddels ook een aantal keer geweest en vind ik het geweldig. Hoewel ik nog geen kinderen heb, kan het zijn dat je op reis wel overlast ervaart door andermans kinderen. Daarom is een adults only hotel een geweldige oplossing. Hierbij mogen er alleen volwassenen in het hotel of resort komen. Dit betekent dat gezinnen met (kleine) kinderen hier niet naartoe kunnen. Een zwembad dus met alleen volwassenen niet niet spetteren of bommetjes maken. Zeker voor een bestemming zoals Turkije is het ideaal. Je kunt optimaal genieten van de omgeving, de rust en de lekkere temperaturen. Zo kun je echt tot rust komen op vakantie, een ideale mogelijkheid voor stellen die samen op vakantie willen.

visum Turkije

Van gezellige dorpjes tot mooie stranden

Hoewel veel mensen voornamelijk voor de lekkere temperaturen naar Turkije afreizen, heeft het land een stuk meer te bieden. Afhankelijk van de regio waar je verblijft zijn er veel mooie plekken die je zeker wilt bezoeken zoals deze graven in de bergen. Overal vind je gezellige dorpjes waar je heerlijk kunt rondstruinen en leuke souvenirs kunt scoren. Niet geheel onbelangrijk zijn de mooie stranden die de gehele kust van het land kent. Zeker wanneer je aan de kust verblijft, kan een boottocht over de wateren van Turkije niet ontbreken. De combinatie van deze prachtige natuur en de Adults only hotels zorgt ervoor dat het een aantrekkelijk bestemming is voor veel stellen. Er is veel te zien, doen en beleven en ’s avonds kun je heerlijk bij het zwembad ontspannen.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening. De foto’s in dit artikel zijn eigendom van Eveline.

Ben jij wel eens in Turkije geweest? Klinkt een adults only hotel jou ook aantrekkelijk in de oren? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Turkije?

~ Last minute naar Turkije

~ Een visum voor Turkije

24 gedachten over “Ga naar Turkije: Adults only hotels, ideaal voor stellen!”

  1. Ik denk dat het een jaar of vijfentwintig geleden is dat ik met vriendinnen naar Turkije ging, dit was echt een onvergetelijke reis. Ik vind het hele adult only een fantastisch concept. Ik heb zelf kinderen, maar kan me helemaal voorstellen hoe irritant het kan zijn als jij geen kinderen hebt of geen kinderen die meer mee gaan op vakantie dat je helemaal geen zin hebt in de kinderen van anderen, dat heb ik zelfs al. Ik vind het een heel goed idee en kan me voorstellen dat het goed loopt.

  2. Komt ze nou mee, er is net een kleine onderweg…??

    Maar goed. Er blijft nog steeds genoeg te zien natuurlijk. Behalve een schitterende kust staat er ook nog genoeg werelderfgoed wat bezocht moet worden…

  3. Vroeger toen ik klein was ben ik er een keer geweest met mijn ouders, inmiddels dus al heel lang niet meer in Turkije geweest, maar als ik deze foto’s zo zie krijg ik gelijk zin!

  4. Hmm ik hou niet zo van vliegen, Turkije lijkt me wel een mooi land om eens te bezoeken. Deze vakantie ga ik nog even met de auto naar SLovenië haha. Lijkt me wel erg wennen als er opeens geen kinderen aanwezig zijn. Ik vind dat juist zo leuk!
    Skincarebynaomi onlangs geplaatst…Shoplog AprilMy Profile

  5. Ik ben één keertje in Turkije geweest, naar een all-inclusieve. Dat beviel op zich prima, maar inderdaad met kinderen. Ik zie een adults only hotel ook wel zitten hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge