Een aantal jaar geleden was ik in Åre, een winters paradijs in Zweden. Iets wat niet mocht ontbreken tijdens onze trip daar was een husky tour! Aangezien het kerstvakantie is en ik lekker mijn vakantie foto’s en video’s aan het doorkijken was, kwam ik op al het beeldmateriaal wat ik had van deze tocht. Ik besloot hier een gave travelvideo van te maken en zo gezegd zo gedaan.

Bekijk dit filmpje en abonnee op ons YouTube kanaal voor meer leuke travelvideo’s!

Werkt het filmpje niet? Klik dan hier!

Zou jij een husky tour willen maken? Ben jij wel eens in winters Lapland geweest? Laat het ons weten in de reacties!

GlobeGirl is een frisse en  actieve site met als doelgroep jonge actieve reizigers. Je vindt hier artikelen over onze reizen. Dit kan in de vorm van tips, praktische informatie of een reisvideo. Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuw artikel. Verder kun je hier reislijstjes vinden om jouw koffer zo snel en makkelijk mogelijk in te pakken. GlobeGirl is ook erg actief op verschillende sociale media waardoor ons bereik groot is. Je kunt altijd contact opnemen via onderstaand formulier.

Meer Scandinavië?

~ Elanden spotten

– Åre Zweden winters paradijs

~ Stedentrip Göteborg

15 gedachten over “[Travelvideo] Husky tour in Åre Zweden”

  1. Leuk!

    Ik maakte twee jaar geleden voor het eerst een tocht met husky’s. Dat was bij Tromsø in het noorden van Noorwegen.

    Vorige week maakte ik een tocht in Fins Lapland. Toevallig is de eerste blog van die reis vandaag verschenen ?

    1. De kou viel erg mee, de slee gaat erg hard en je zit niet vast dus ik denk dat er daarom een minimum leeftijd is. Maar als je de kids tussen je benen gaat kan er niks fout gaan, denk ik!

  2. Mooi hoor. Ik heb zelf ook een keer een husky tour gemaakt in noord Finland. Als ik jouw filmpje bekijk dan voel ik zo die koude lucht weer in mijn gezicht, heerlijk!

  3. Gaaf! Wij gaan eind december naar midden-Zweden en hopen dan ook een husky-tocht te maken met onze kinderen. Hopelijk ligt er genoeg sneeuw. Afgelopen juni was ik in Zweeds Lapland, en daar hebben we – bij gebrek aan sneeuw – gewandeld met husky’s. Dat was ook heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge