Een aantal jaar geleden was ik in Åre, een winters paradijs in Zweden. Iets wat niet mocht ontbreken tijdens onze trip daar was een husky tour! Aangezien het kerstvakantie is en ik lekker mijn vakantie foto’s en video’s aan het doorkijken was, kwam ik op al het beeldmateriaal wat ik had van deze tocht. Ik besloot hier een gave travelvideo van te maken en zo gezegd zo gedaan.

Bekijk dit filmpje en abonnee op ons YouTube kanaal voor meer leuke travelvideo’s!

Werkt het filmpje niet? Klik dan hier!

Zou jij een husky tour willen maken? Ben jij wel eens in winters Lapland geweest? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Scandinavië?

~ Elanden spotten

~ Åre Zweden winters paradijs

~ Stedentrip Göteborg

 

15 thoughts on “[Travelvideo] Husky tour in Åre Zweden”

  1. Leuk!

    Ik maakte twee jaar geleden voor het eerst een tocht met husky’s. Dat was bij Tromsø in het noorden van Noorwegen.

    Vorige week maakte ik een tocht in Fins Lapland. Toevallig is de eerste blog van die reis vandaag verschenen ?

  2. Gaaf! Wij gaan eind december naar midden-Zweden en hopen dan ook een husky-tocht te maken met onze kinderen. Hopelijk ligt er genoeg sneeuw. Afgelopen juni was ik in Zweeds Lapland, en daar hebben we – bij gebrek aan sneeuw – gewandeld met husky’s. Dat was ook heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: