Op zoek naar een leuk uitje in Nederland? Dan is de Thermae 2000 echt een aanrader, in het zuiden van Limburg. Helemaal leuk zijn de hotelovernachting arrangementen, zodat je meerdere dagen kunt genieten van de mooie omgeving en de fijne spa. Daarom vertel ik vandaag over de goede combinatie van cultuur en relaxen bij de Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul.

Wandelroute Korenwolf

Valkenburg aan de Geul

Voor iedereen uit de Randstad is het ongeveer drie uur rijden maar het is het ultieme vakantiegevoel. Als je in Limburg de snelweg verlaat en de kleine slingerweggetjes op gaat, is de vakantie echt begonnen. Zelf ben ik dol op Valkenburg aan de Geul en inmiddels al tientallen keren hier in de buurt geweest. Je kunt hier heerlijk wandelen, genieten van de mooie grotten en natuurlijk van het uitzicht. Daarnaast kun je met de kabelbaan naar boven gaan en hier genieten van lokale lekkernijen in het restaurant. De Korenwolf wandeling is er ook één om zeker te overwegen.

Thermae 2000

Relaxen in Thermae 2000

Op de bekende Cauberg tussen de groene heuvels vind je de Thermae 2000. Doordat het naast een wellness ook een hotel is, kun je hier extra lang en uitgebreid van alle baden genieten. De baden hebben een heilzame werking en nodigen uit om hierin te ontspannen. Naast het genieten van de binnen- en buitenbaden kun je ook verschillende behandelingen boeken zoals een massage. Als je op zoek bent naar ultiem genieten, dan moet je hier zeker een bezoekje aan brengen. Ook een leuk idee is om dit cadeau te doen aan je partner, vrienden of familie en zo met elkaar een leuke herinnering te maken.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gekregen producten. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Ben jij wel eens in de Thermae 2000 geweest? Welke combinatie vind jij leuk op vakantie? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Nederland?

~ Grote groep in Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge