Reizen in en rond jouw eigen huis, zelf vind ik het ontzettend belangrijk dat je in mijn interieur terug ziet dat ik van reizen houd. De mooie foto’s uit allerlei verschillende landen maar ook unieke souvenirs en dergelijke. Om het helemaal compleet te maken, heb ik ook graag het vakantiegevoel in mijn eigen tuin.

jouw eigen tuin

Lekker weer in Nederland

De laatste jaren is het weer in de zomermaanden steeds beter in Nederland. Ik heb dus minder de behoefte om in juli en augustus weg te gaan. Dan zit ik veel liever in eigen tuin met een leuke club mensen te genieten. Mooi buitenmeubilair helpt daaraan zeker mee, dan heb je veel meer de neiging om lekker buiten te gaan zitten. Als het een heerlijke zomeravond is, dan kun je makkelijk tot 23:00 uur ’s avonds buiten zitten en genieten in een fijne loungeset. Met het aanschaffen van goed tuinmeubilair zorg je er ook voor dat je meer tijd buiten besteed.

Hotel tip Bukit Lawang - jouw eigen tuin

Ligbed of hangstoel in jouw eigen tuin

Zelf ben ik echt dol op het liggen in een hangstoel en een ligbed. Het geeft mij echt meteen een vakantiegevoel. Als je op een tropische bestemming bent, hebben ze altijd wel een ligbedje. Ook hangstoelen en matten voor in jouw eigen tuin of zelfs in huis zijn tegenwoordig eenvoudig te krijgen. In allerlei leuke kleurtjes, soorten en maten. Ik vind het hebben van een ligbed van Kees Smit echt heerlijk. Bij mijn ouders had ik er altijd één en zat ik de hele zomer in mijn hangmat vastgeplakt.

barbecueën op vakantie

Vrienden en familie uitnodigen

Er zijn een aantal dingen naast fijne tuinmeubels die mij het ultieme vakantiegevoel geven in mijn eigen tuin, namelijk gezelligheid en barbecueën. Het uitnodigen van vrienden en familie vind ik enorm belangrijk, het geeft echt dat vakantiegevoel. Je hebt echt de tijd voor elkaar en hebt over het algemeen diepere gesprekken dan op een normale avond. Dat gevoel kun je ook creëren in jouw eigen tuin, door een leuk gezelschap uit te nodigen en met elkaar te eten en drinken.

Ben jij ook gek op jouw eigen tuin? Welke elementen maken het voor jou echt een vakantie tuin? Laat het ons weten in de reacties!

Meer thuis tips?

~ Wereld gerechten maken

~ Keuken make-over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge