Tijdens mijn zoektocht naar een mooie handige tas voor op reis kwam ik terecht bij Chesterfield bags. Een merk dat leren tassen maakt voor zowel mannen als vrouwen in verschillende soorten en maten. Een leren tas op reis is ontzettend handig en betrouwbaar. Ik deel mijn favoriet!

tas voor op reis
tas voor op reis

Mijn voorkeur voor een rugzak

Het is misschien geen populaire mening maar ik heb altijd een voorkeur voor een rugzak op reis. Op reis ben ik vaak bezig met fotograferen en anders met mijn telefoon om te navigeren. Met een schoudertas is het lastig want dan kun je niet even met vrije handen mooie foto’s maken. Een rugzak is praktisch en zit niet in de weg. Maar naast dat een rugzak handig is, zijn ze vaak niet erg modieus. Voor mij ook niet handig want ik wil wel graag leuke foto’s, ook van mezelf. En een modieuze tas is dan wel leuk natuurlijk!

tas voor op reis

Ideale formaat: tas voor op reis

De leren rugzak Cognac Ari, zoals de rugzak heet, is voor mij het ideale formaat. Ik kan mijn laptop in de rugzak meenemen en daarnaast nog allerlei andere spullen die ik altijd meenemen op reis. Zoals een camera, een flesje water, mijn agenda, een pakje zakdoeken, oogmasker, mijn telefoon, mijn iPad en nog voldoende andere spullen. Kortom voor mij is het het ideale formaat. Daarnaast past de tas goed onder de stoel voor je in het vliegtuig. Verder zijn de banden van de rugzak stevig en is het daarom geen probleem om de tas lange tijd te dragen.

De kwaliteit van de tas

Alle tassen van Chesterfield bags zijn gemaakt van hoogwaardig full grain leer, dat betekent dat de kwaliteit van het leer uitstekend is. Bij de tas krijg je ook een potje lederwax zodat je de tas goed kunt onderhouden. Inmiddels heb ik de tas dagelijks gebruikt en heb ik nog steeds geen gebruikerssporen. De kleur van de tas blijft goed en ook de stevigheid van de tas gaat niet achteruit. Zelf ben ik ontzettend blij met een tas van deze kwaliteit. Dit zegt ook iets over de duurzaamheid, je hoeft niet over een paar maanden weer een nieuwe te kopen.

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke tas voor op reis gebruik jij? Wat vind jij belangrijke eisen voor een reistas? Laat het ons weten in de reacties!

Meer mode tips?

~ Leuke bikini’s en zwembroeken

~ Zomerjurkjes

Bewaren op Pinterest?

12 gedachten over “Handige en modieuze tas voor op reis: Chesterfield bags”

  1. ik heb een tassentik…het enige wat ik dus echt jammer vind, is dat je maar met 1 tas tegelijk op stap kan…
    erg mooi exemplaar wat jij hier hebt

  2. Ik houd ook van rugzakken wanneer ik op reis ben. Ik reis ook altijd met mijn drie kids (tieners) dus dan vind ik het toch prettig om mijn handen vrij te hebben. Wanneer ik gewoon in NL ben gebruik ik juist nooit een rugzak. Deze is mooi trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge