Goede badkleding is echt een must voor op reis, in mijn ogen. Een mooie bikini gebruik ik jarenlang en ik wil dan ook dat de kwaliteit goed is. Inmiddels weet ik heel goed wat voor soorten badkleding bij mij past en waar ik gelukkig van wordt. Daarom wil ik in dit artikel mijn Protest badkleding favorieten met jullie delen! En mocht je helemaal tot het einde lezen dan vind je een verrassing…

Protest badkleding

Halter bikini’s

Zelf vind ik halterbikini’s over het algemeen erg fijn wanneer ik iets actiefs ga doen. Zoals kajakken, suppen of naar een waterpark. Je kunt dan in ieder geval zonder enige moeite gewoon allerlei gekke sprongen of activiteiten zonder de bikini te verliezen. We kennen allemaal de bikini’s die na één duik in het zwembad overal en nergens belanden. Daarom vind ik halter bikini’s ontzettend gaaf. Ook tijdens een dagje snorkelen vind ik het heerlijk zoals je kunt zien op bovenstaande foto in Mexico.

Bandeau bikini’s

Voor een lekker dagje aan het strand of het zwembad, ben ik fan van de bandeau bikini’s. Hierbij kan je namelijk het bandje verwijderen en heb je minder last van dit bandje tijdens het zonnen. Alle bikini’s van Protest zijn van goede kwaliteit, je kunt er echt jaren mee doen. De stevige stof zorgt ervoor dat je er niet zomaar doorheen kunt kijken en ook is de stof goed sluitend om het lichaam. Verder is het fijn dat je in veel gevallen één topje en onderkant los kunt bestellen. Zo kun je dus voor twee verschillende maten kiezen, wat in mijn geval steeds vaker nodig is.

Protest badkleding voor mannen

Ook voor jouw partner hebben ze leuke badkleding te koop. Leuke en kleurrijke zwembroeken zijn het helemaal dit jaar. Zwembroeken worden over het algemeen steeds korter en ook de Protest badkleding gaat mee met deze trend. Maar gelukkig blijven de broeken degelijk en zijn ze niet te kort. De kleurrijke zwembroeken zijn van goede kwaliteit en de kleur geeft niet af tijdens het wassen. Verder is het na meerdere keren wassen nog steeds fel en wordt de stof niet vaal. Overigens is de prijs voor de zwembroeken ook goed want deze groene kost maar €29,99 en kun je dus jaren gebruiken.

Snelle levering & snel droog

Dit zijn feitjes die ik heb gemerkt tijdens het gebruiken van de Protest badkleding, het zijn geen feiten waar Protest voor staat. Zelf heb ik wel gemerkt dat de badkleding van Protest een stuk sneller droogt dan mijn andere bikini’s. Na een paar uur uithangen zijn ze vaak al droog en dat is tijdens een rondreis natuurlijk ontzettend handig. Verder is de levering van Protest ontzettend snel, zo kun je een week voor vakantie nog snel een aantal bikini’s bestellen. Bij mij is het steeds binnen drie dagen in huis. Mocht je op zoek zijn naar een meer bedekte optie dan zijn de tankini’s van Protest een goede optie voor jou.

Shoppen met korting!

Deze keer mag ik jullie 10% korting geven op alles van Protest dus daarbij hoort ook de zomer 2020 collectie. Je kunt de code globegirl10 gebruiken t/m 30 juni 2020 en laat mij vooral weten als je daar gebruik van hebt gemaakt. Er zitten geen restricties aan de kortingscode, behalve de einddatum. Ben je benieuwd naar de exacte bikini’s of zwembroeken die ik heb, laat het vooral even weten en ik kan de exacte link sturen.

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening

Welke protest badkleding past bij jou? Vind jij een goede bikini ook een must voor op reis? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Protest kleding?

~ Wintersport kleding van Protest

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Protest badkleding ideaal voor op reis: mijn favorieten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge