Een reis naar Amerika plannen is natuurlijk geweldig, je hebt wilde ideeën maar het is vaak lastig om alles goed uit te zoeken. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van een zelfstandige reisadviseur. Ontzettend handig omdat je dan zelf niets hoeft te regelen en het kost ook geen extra geld in vergelijking met een reisbureau! In dit artikel deel ik daarom alle informatie die je nodig hebt wanneer je gebruik wil maken van een reisadviseur.

route door Florida - Reis naar Amerika plannen

Personal Touch Travel

Bij Personal Touch Travel werken 150 zelfstandige reisadviseurs die allemaal hetzelfde doel hebben.

Reizen is leuk en het is heerlijk als je niets hoeft voor te bereiden. Je wordt ontzorgd en kunt lekker helemaal volgens je wensen op vakantie (zonder meerprijs)

Een reisadviseur is er om jou te ontzorgen, je kunt een prachtige reis naar Amerika plannen zonder enige zorgen. Het enige wat je moet doen, is alle wensen en het budget doorgeven. Vanaf dat moment is de reisadviseur er om jouw wens in vervulling te laten gaan. Verder word je geholpen bij het maken van keuzes want er zijn nou eenmaal veel opties. En kun je altijd advies vragen aan de adviseur. Een reis plannen naar Amerika is nou eenmaal niet zomaar wat en het is heerlijk om daarbij ontzorgd te kunnen worden.

Geef wensen door

Het fijne is dus dat je een persoonlijke reisadviseur krijgt, die echt kan inspelen op jouw wensen. Ben je vooral gek op grote steden of is de natuur meer jouw ding? Dit kun je allemaal doorgeven aan de reisadviseur. Verder kan je ook wensen met betrekking tot het budget doorgeven. Slaap je het liefst in een luxe hotel of is een eenvoudig motel ook goed genoeg? Als je zelf nog geen idee hebt wat er bij je past, dan kan jouw reisadviseur ook helpen met de verschillende opties te bespreken. Hierdoor krijg je een beeld van de mogelijkheden met de prijzen die daarbij horen.

Reis naar Amerika plannen: de hoogtepunten

Mijn persoonlijke favoriet in Amerika is zonder enige twijfel, Florida. Ik ben gek op de sunshine state. Maar er is ontzettend veel te zien in het mooie land. Zelf zou ik voor een eerste reis naar Amerika, Florida aanraden. De staat is relaxed en goed te bereizen. Mijn persoonlijke favorieten in Florida zijn:

 • Bahia Honda State Park
 • Key West
 • Miami
 • Clearwater beach
 • Everglades
 • Orlando – pretparken
 • Napels
 • Fort Lauderdale

Verder is het ook één van mijn mooiste reizen ooit geweest toen ik op stedentrip naar New York ging. Een magische stad, je moet dan wel gek zijn op grote steden maar dan is het echt een aanrader. Zelf zou ik adviseren om minimaal vijf volle dagen in de stad door te brengen want er is genoeg te zien.

mooi canvas iedere reiziger in huis - Reis naar Amerika plannen

Zelf reisadviseur worden?

Wat mij ontzettend aanspreekt in het verhaal van Personal Touch Travel, is dat je binnen drie of zes maanden zelf reisadviseur kunt worden. Vanaf dat moment kun je jouw passie voor reizen delen met mensen die op zoek zijn naar een droomvakantie. Je kunt dit vrijwel geheel zelf doen vanuit huis, het contact met klanten gaat via telefoon of internet. Of je gaat bij de klanten thuis langs. Misschien dat ik dit ook wel ga doen binnenkort, het lijkt mij wel echt een geweldige toevoeging aan mijn huidige werkzaamheden.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij een reis naar Amerika plannen met een reisadviseur? Of plan je liever alles zelf? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Amerika?

~ Rondreis door Florida

~ Praktische informatie VS

Bewaren op Pinterest?

18 gedachten over “Een reis naar Amerika plannen met Personal Touch Travel!”

 1. Ik ben net heel druk om alles zelf te plannen, voor onze reis naar Amerika, en ik moet zeggen dat dit wel heel erg veel plezier geeft, dus dit uit handen geven zou ik zeker niet doen. Nu moet ik wel zeggen dat ik deze reis al drie keer eerder heb gemaakt, dus ik weet precies waar ik heen wil, wat ik wil zien en welke camping ik wil boeken. Nu ik dit zo doe, kan ik me goed voorstellen dat het een leuke baan is om te hebben. Volgens mij zou ik er goed in zijn 🙂

 2. Wij gaan in september weer een mooie rondreis doen met auto in VS. We hebben een lieve buurman die de trip in grote lijn heeft uitgestippeld. En zelf hebben we hem verder uitgewerkt. Nu al zin in

 3. Voor komende zomer heeft een reisadviseur van Personal Touch Travel samen met ons onze rondreis Canada/Amerika geregeld. Ik vond het juist heel fijn dat zij met allerlei ideeën en mogelijkheden kwam. Ook had zij korte lijntjes en mogelijkheden voor interessante deals als het gaat over bijvoorbeeld vliegtickets en autohuur.
  We moeten natuurlijk nog gaan, maar over het voortraject ben ik heel tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge