Op zoek naar de ideale reispartner? Dan hoef je niet verder te zoeken want de Samsung Galaxy S23 is het antwoord. Naartoe is een vriend, vriendin of partner ook een fijne reispartner dus de titel is natuurlijk met een kleine knipoog. Toch vind ik mijn telefoon echt één van de belangrijkste items op reis, hij moet geen steken laten vallen. Daar vertel ik vandaag alles over de telefoon en de Samsung S23 kleuren.

Wat te doen in Barcelona

Goede camera

De S23 heeft maar liefst drie camera´s: van 50, 12 en 10 megapixel. Daarnaast heeft de camera een aantal unieke specificaties die het echt een goede camera maakt. Je hebt namelijk een dubbele diafragma, een telelens en een groothoeklens. Met name de groothoeklens gebruik ik regelmatig, soms sta je dicht op een bezienswaardigheid en krijg je lastig de hele plek op de foto. Met een groothoeklens is dat geen probleem meer, ook groepsfoto’s zijn daardoor een stuk eenvoudiger. Kortom, op reis heb je altijd een hoge kwaliteit camera op zak met deze Samsung Galaxy S23. Zelfs zo’n hoge kwaliteit dat je eenvoudig de foto’s in een fotoboek kunt verwerken.

Lange accuduur

Met de 3900 mAh batterijcapaciteit kun je ervan uitgaan dat je niet snel met een lege accu komt te staan. Op reis navigeer ik, neem ik veel foto´s en daardoor gaan de meeste smartphones snel leeg. Maar de S23 heeft dit niet! Met de batterij kan je altijd minimaal 24 uur genieten van een opgeladen telefoon. Zo kun je na een dag op pad, er altijd van uitgaan dat je nog voldoende batterij hebt. Dit vind ik één van de belangrijke punten van een goede smartphone voor op reis.

kamelentocht Erg Chebbi - oman

De Samsung S23 kan tegen een stootje

Een ander groot voordeel voor op reis is de water- en stofbestendigheid van de Samsung Galaxy S23. Zo kun je gewoon foto’s maken in het water zonder dat je bang hoeft te zijn dat jouw telefoon nat wordt. Wat ik zelf erg fijn is dat je in een flinke tropische storm gewoon een belletje kunt plegen of even kunt kijken op Google Maps hoe je moet lopen. Ook stof kom je altijd wel tegen op reis, zoals tijdens een woestijn wandeling of in een oude tempel.

samsung s23

Toffe kleuren

Naast alle belangrijke specificaties is een goede look natuurlijk ook niet onbelangrijk. Het design van de Samsung Galaxy S23 is sowieso mooi, de telefoon is in mijn ogen een pareltje. Maar om het helemaal compleet te maken, hebben ze nu ook vier unieke kleuren.

  • Phantom Black
  • Cream
  • Green
  • Lavender

Hoe te gek zijn deze kleuren? Zelf ben ik zoals iedereen weet, helemaal gek op groen dus ik zou daar meteen voor kiezen. Ik vind het zelf leuk dat een telefoon echt bij jouw persoonlijkheid past en dat kan helemaal met deze verschillende kleuren. Welke kleur vind jij het leukst?

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij de Samsung S23 ook als de ideale reispartner bestempelen? Heb jij ook altijd de nieuwste modellen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer gadgets?

~ Beamer voor op reis

2 gedachten over “De nieuwste Samsung S23: de ideale reispartner”

  1. Sorry, team Apple hier. Ik heb een iPhone 12 Max Pro. Een enorme rib uit mijn lijf maar de beste uitgave ooit. Ik moet een goede camera hebben in verband met de foto’s en video’s die ik maak. Maar ik gebruik ‘m eigenlijk ook als mini laptop (dus de grootte is heel fijn). Ik zweer bij Otterbox (qua hoes) dus qua kwetsbaarheid zit ik redelijk goed. Ik heb sinds deze telefoon voor het eerst geen screen protector meer want ik vind dat dat het mooie scherm teniet doet. Ik heb zeker niet altijd de nieuwste telefoon. Dit was de eerste grote nieuwe aanschaf. Ja, daarvoor wel een SE en daarvoor weer alle oudjes van mijn broertje die ik te leen kreeg.
    Rory onlangs geplaatst…Back to our roots, Hotel JakartaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge