Als de zomer begint krijg ik eigenlijk meteen zin om in de zon te gaan liggen. Maar een probleem is dat ik altijd op zoek ben naar een goede zonnebrand. De ene te duur, de andere te zwak, je kent het wel. Toen ik benaderd werd om de Eucerin zonnebrand sun lotion van SPF 30 te testen, zei ik dan ook meteen ja.

Eucerin zonnebrand viata

Ik kreeg de zonnebrand al een tijdje geleden binnen, maar toen was het nog helemaal geen weer om hem te gaan testen. De zonnebrand testen met 10 graden en regen is natuurlijk geen succes. Of wel, want je zult hoogstwaarschijnlijk niet verbranden 😉 Gelukkig is het de laatste weken heerlijk weer en kon ik de zonnebrand dan ook goed en veel testen.

Eucerin zonnebrand

Ik heb de zonnebrand gedurende een aantal warme zonnige dagen gebruikt en dat beviel supergoed. Maar de ultieme test is natuurlijk een dagje naar het strand en dat heb ik dan ook gedaan. Op een ongelofelijk warme zaterdagmiddag gingen wij naar Zeeland om eens heerlijk aan het strand te liggen. En natuurlijk nam ik de Eucerin zonnebrand mee om te testen. Het was die dag tussen de 25 en 32 graden, de zonnebrand kan dus goed getest worden. Sam en ik hebben allebei de zonnebrand getest en zijn tot de volgende conclusie gekomen.

Eucerin zonnebrand viata

De zonnebrand werkt goed en plakt minder dan andere zonnebrandproducten. Na het zwemmen in het water blijf je wel beschermt, maar niet goed genoeg dus je moet wel nog eens smeren. De waterbestendigheid is dus niet helemaal goed, maar voor de rest werkt de zonnebrand uitstekend. De zonnebrand is dus perfect voor een dagje strand of een andere aangelegenheid, maar je moet altijd blijven opletten. Wanneer je het water ingaat neemt de kracht van de zonnebrand af. Zorg dus dat je altijd vaak genoeg smeert!

Een ander super positief puntje is: de zonnebrand gaat uit je kleding. Tijdens het opsmeren kwam er een vlek op mijn nieuwe witte T-shirt, oeps! Op de flacon staat ook duidelijk: vermijd textiel. Toch kan het altijd wel eens misgaan. Ik was positief verrast toen ik na het wassen niks meer kon zien van deze zonnebrand vlek, fijn toch?

Tegenwoordig heb ik hem standaard in mijn tas zitten en zo heb ik tijdens verschillende warme dagen mijzelf en anderen kunnen redden van een rode kleur. De flacon van 150ml is handig mee te nemen omdat hij niet al te groot is.

Je kunt de Eucerin zonnebrand voor €12,35 hier bestellen.

Totale beoordeling:
Snelheid levering
Bescherming
Waterbestendig
Prijs

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij ook altijd moeite om de goede zonnebrand te vinden? Gebruik jij ook Eucerin zonnebrand? Of wil je jouw favoriet met ons delen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Vijf must haves op een stedentrip

– Auto huren in het buitenland

~ Hoe vind je het perfecte hotel?

2 gedachten over “Review: Eucerin zonnebrand sun lotion SPF30”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge