Mijn website gaat natuurlijk grotendeels over reizen maar daarnaast kijk ik ook steeds vaker naar de combinatie tussen reizen en gezond en duurzaam bezig zijn. Het is daarbij belangrijk vind ik dat op reis de meeste maaltijden erg duur zijn en veelal niet gezond. Tijdens het zoeken naar een oplossing voor dat probleem heb ik Plenny drink geprobeerd.

Plenny drink

Ideaal onderweg

De pakjes zijn gemaakt om mee te nemen. De stevige draaidop zorgt ervoor dat je hem niet in één keer hoeft leeg te drinken. Je kunt zo zelf bepalen hoelang je over het opdrinken van een Plenny drink doet. Zelf heb ik de pakjes al meegenomen naar verschillende evenementen zoals de huldiging van Ajax (landskampioen 2018-2019) en vond ik het ideaal. Hoewel je meestal bij evenementen en vakanties gedwongen wordt om slecht te eten en drinken kun je dat met de Plenny drinks in één keer tackelen. Soms is het “honger” gevoel na het drinken van een sapje nog niet weg maar bij Plenny drink heb je daadwerkelijk een verzadigd gevoel na het drinken ervan.

Plenny drinks

De kosten

Een vraag die veel mensen hebben, ‘Hoeveel kost dat dan?’. Inmiddels heb ik de vraag alweer een aantal keer gekregen. Dat kan ik meteen beantwoorden, een pakje Plenny drink kost €2,13 per stuk. Je kunt de drinks alleen kopen per acht maar dat vind ik juist fijn. Zo zit je eigenlijk nooit zonder. De pakjes zijn te bestellen op abonnement, zo worden ze iedere 1,2,3, of 4 weken bezorgd. Super fijn toch? Dan hoef je je zelf geen zorgen te maken of je nog voldoende in huis hebt. Om terug te komen op te prijs, €2,13 is niets voor een maaltijd. Op reis kun je nergens een gezonde maaltijd voor dat geld scoren.

“Jimmy Joy geeft daarnaast vaak kortingen. Zo kun je deze week bijvoorbeeld je tweede 8-pack met 50% korting bestellen.  Dan betaal je maar € 1,25 per maaltijd.

Jimmyjoy

De voor- en nadelen

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je de pakje gewoon mee kunt nemen en onderweg kunt drinken. Hoewel ik ook gek ben op de shakes van JimmyJoy, is dit op reis nog fijner. Je hoeft hem alleen te shaken voor je begint te drinken. Verder is het natuurlijk een groot voordeel dat er 27 vitaminen en mineralen in het pakje zitten. Zo hoef je naast de maaltijden niet per se op te letten of je alle voedingswaarden binnenkrijgt. Misschien is het enige nadeel dat de pakjes koud een stuk lekkerder zijn. Als je echt een lange vlucht of autorit hebt, dan zul je de pakje toch echt ongekoeld moeten drinken.

Plenny drink

Mijn persoonlijke ervaring met Plenny drink

Zelf was ik al helemaal gek op de producten van JimmyJoy na mijn vorige test. Maar nu ben ik helemaal om! De pakjes zijn nog handiger om mee te nemen op reis en qua kosten ook realistisch. Je kunt gewoon een aantal pakjes meenemen op reis en zo kun je verschillende maaltijden in de vorm van een Plenny drink nemen. Hoewel het voor sommige een probleem kan zijn dat ze alleen in de smaak vanilla verkrijgbaar zijn, vind ik dat juist ideaal. Ik ben niet zo van de andere smaken en vind vooral vanille in drankjes of shakes lekker.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij Plenny drink ook willen proberen? Vind jij ontbijten ook altijd zoveel tijd kosten? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Maaltijdvervanger van JimmyJoy

~ Reisverzekeringen vergelijken

Bewaren op Pinterest?

3 gedachten over “Plenny drink: ideale maaltijdvervanger op reis!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge