Goedemorgen! Het is vandaag weer lekker vroeg in Orlando (06.30). Elke dag word ik vroeg wakker.. Ik heb geen idee of het door een jetlag komt of ergens anders door. Na mijn eerste update ben ik terug voor meer.

Zondag 17 april 

Ik was gebleven bij zondag, zondag heb ik eigenlijk niks uitgevoerd. Lekker aan het zwembad gelegen, een beetje in walgreens rondgelopen en ’s avonds lekker “loaded Fries” gegeten.

Maandag 18 april

Vandaag was de dag dat we de huurauto kregen. We werden opgehaald door de gratis shuttle service en naar de car rental  gebracht. We hadden gevraagd om het kleinste voormaat en na betaling en van alles en nog wat te moeten tekenen (typisch Amerikaans) gingen we naar buiten om de auto te bekijken.

Klein ding toch? Wat een pracht auto en ik kan nu ook uit ervaring zeggen dat die heerlijk rijdt. Na het ophalen van de auto stond Universal Island of Adventures op de planning. Na zo’n 20/25 minuutjes rijden kwamen we aan bij Universal. Het was bij de security controle erg druk dus ik was meteen bang voor de drukte in het park.

Maar wat was dat een meevaller. Bij de populaire Harry Potter attractie hebben we maar 10 minuten in de rij hoeven staan. Ook bij alle andere attracties hebben we niet lang hoeven wachten. Het was een heerlijke dag om in het park te zijn. Bewolkt met af en toe zon en niet te warm! Rond 4 uur gingen we op huis aan en na het avond eten hadden we nog energie en besloten we naar Lake Eola Park te gaan.

Vanuit dit park scheen er een prachtig uitzicht te zijn over de Orlando skyline. En de foto’s zeggen het al.. Er was geen woord aan gelogen. Het was prachtig om de stad vanuit daar te zien. Na een tijdje te hebben genoten van dit uitzicht was het tijd om op ‘huis’ aan te gaan. Na een lange maar leuke dag viel ik snel in slaap.

Dinsdag 19 april

Vandaag ‘sliep ik uit’ tot half 8! Na een lekker ontbijtje was het tijd om richting Boggy Creek Airboats te gaan. Op een halfuurtje rijden van ons appartement gingen de Airboats weg op zoek naar krokodillen. Om 09:35 waren wij aan de beurt en met hoge snelheden schoten we over het waren op zoek naar de krokodillen.

orlando
orlando
orlando

En we hadden geluk! We hebben vier krokodillen gezien! Na lekker uitgewaaid te zijn kwamen we terug bij de kleine haven en was het tijd om onze dag te vervolgen. Ik had gelezen over Clearwater Beach wat een prachtig strand aan de westkust van Florida is. We moesten we wel 2 uur voor rijden dus hopelijk was het het waard.  

orlando

Jullie mogen zelf oordelen over het strand mooi is of niet? Ik heb mijn ogen uitgekeken hier. Ik zou dan ook iedereen aanraden die in Orlando verblijft, ga naarClearwater  Beach. Het is prachtig!

Na een tijdje op het strand gelegen te hebben en langs de boulevard gelopen te zijn was het tijd om richting huis te gaan. Het was weer een lange, leuke en vermoeiende dag! Welterusten.

Woensdag 20 april in Orlando

Het is nog erg vroeg. Vandaag staat Wet ‘N Wild, het Waterpark van Universal op de planning. Maar eerst ga ik lekker ontbijten!  Tot snel.

Wil je meer foto’s zien van mijn avonturen in Orlando? Volg mij dan op Instagram. Daar plaats ik dagelijks foto’s van mijn avonturen.

Meer Florida?

~ Hoteltip Kissimee

– Ultieme rondreis Florida

~ Een dagje naar de Bahama’s

Eén gedachte over “[LIVE BLOG] I’m in Orlando 2.0 – mei 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge