Een nieuw huis betekent nieuwe wanddecoratie en ik vind het altijd fijn om reisherinneringen levendig te houden. Na enorm veel mooie canvassen in huis gehad te hebben, was ik toe aan iets anders. Bij Fotocadeau vind je een ovaal schilderij met veel opties. Een ovale schilderij in huis is totaal iets anders dan een standaard canvas en daar was ik juist naar op zoek. Vandaag deel ik mijn ervaring met muurovalen in huis, de mooiste reisherinneringen.

Reisherinneringen in huis

Na een mooie vakantie wil je het liefst die herinneringen altijd bij je dragen. Vaak maak je honderden foto’s maar kijk je er later vrijwel nooit op terug. In mijn geval is dat natuurlijk anders en gebruik ik nog dagelijks de foto’s van mooie reizen. In mijn nieuwe huis wil ik dan ook graag de herinneringen levendig houden. Het moeilijkst vind ik altijd het uitzoeken van mooie foto’s. Op een gemiddelde reis maak ik zeker zo’n 300 foto’s, kies daar maar eens de leukste uit. Voor deze muurovalen in huis, koos ik voor twee mooie foto’s van onze stedentrip naar Boedapest. Een sfeerfoto en een foto van ons, een mooie combinatie al zeg ik het zelf.

muurovalen in huis

Levering en monteren van de muurovalen in huis

De levering was ontzettend snel, ik heb op donderdag besteld en op dinsdag werden de muurovalen al bezorgd. Dat is natuurlijk fijn want ik heb geen geduld om lang te wachten. Het monteren is ontzettend gemakkelijk, bij het uitzoeken van de muurovalen kun je ook een ophangsysteem aanschaffen, echt een aanrader. Met een boor en een plug (afhankelijk van de muur), kun je de ovalen al ophangen in combinatie met het handige ophangsysteem. Wat vind jij van de muurovalen? Vind jij de ronde vorm mooi? Of ontwerp een klassieke foto op canvas.

Wegdromen van mooie bestemmingen

Als de muurovaal hangt, dan kun je beginnen met wegdromen. Je kunt hem midden in de kamer hangen en iedereen bewust maken van de mooie foto die je zelf hebt gemaakt. Maar je kunt hem ook bijvoorbeeld boven je bureau hangen om zo tijdens het werken af en toe even weg te dromen bij die mooie reis die je toen hebben gemaakt. Welke foto zou jij graag op canvas afgedrukt hebben? Ik ben erg benieuwd! En ben jij wel eens in het mooie Boedapest geweest?

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij ook muurovalen in huis willen hebben? Welke reis zou jij graag op deze manier herinneren? Laat het ons weten in de reacties!

Meer interieur tips?

~ Keuken make-over

~ Raamdecoratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge