Kopenhagen is een prachtige stad voor een stedentrip. Deze keer ga ik weinig woorden gebruiken. Waarom je naar de Deense hoofdstad moet gaan? Dat zie je in dit filmpje. Ben je nou nieuwsgierig naar een plek die ik bezocht of naar een locatie, vraag dit zeker even in de reacties!

Kijk dit filmpje: Waarin je in 5 minuten ziet waarom je naar Kopenhagen moet gaan! Abonneer gelijk op ons YouTube kanaal, je zult hier steeds vaker nieuwe travelvideo’s vinden.

Werkt het filmpje niet? Klik dan hier!

Zou jij een stedentrip maken naar Kopenhagen? Of liever het binnenland van Denemarken bekijken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Scandinavië?

~ Rondreis Noorwegen

~ Stedentrip Stockholm

~ Elanden spotten

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: