Kopenhagen is een prachtige stad voor een stedentrip. Deze keer ga ik weinig woorden gebruiken. Waarom je naar de Deense hoofdstad moet gaan? Dat zie je in dit filmpje. Ben je nou nieuwsgierig naar een plek die ik bezocht of naar een locatie, vraag dit zeker even in de reacties!

Kijk dit filmpje: Waarin je in 5 minuten ziet waarom je naar Kopenhagen moet gaan! Abonneer gelijk op ons YouTube kanaal, je zult hier steeds vaker nieuwe travelvideo’s vinden.

Werkt het filmpje niet? Klik dan hier!

Een andere leuke tip is fietsen

In het centrum van Kopenhagen vind je Baja Bikes, zij organiseren fietstours door de stad. Het leukst is om op pad te gaan met een gids, je boekt dan een tour van drie uur. Het is echt een aanrader om met een gids op pad te gaan omdat deze je alles kan vertellen over de stad. Het leuke is dat de gids Nederlands spreekt, je kunt de tour dus ook gewoon doen met kinderen (kinderfietsen en zitjes aanwezig) of mensen die Engels lastig vinden. Er zijn ook gidsen die Engels & Duits spreken, let daar goed op bij het boeken van de tour. Alle gidsen hebben ontzettend veel kennis van de stad en dat maakt het heel interessant. Tijdens een stedentrip struin je meestal alleen door de stad maar nu kun je tijdens het fietsen ook nog eens wat opsteken. In mijn geval was mijn moeder gids omdat die vlakbij Kopenhagen woont en dat was helemaal bijzonder.

Je kunt er ook voor kiezen om een privé gids te nemen, dan kun je ook het tijdstip van de tour zelf bepalen.

Zou jij een stedentrip maken naar Kopenhagen? Of liever het binnenland van Denemarken bekijken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Scandinavië?

~ Rondreis Noorwegen

– Stedentrip Stockholm

~ Elanden spotten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge