Ubud is één van de leukste plekken op het eiland Bali, de sfeer is geweldig en er zijn ontzettend veel mooie plekken die je kunt bezoeken. Wij besloten hier één nachtje te besteden maar dat had beter twee of drie kunnen zijn. Er is namelijk nog veel meer te beleven. Wij verbleven in het Sandat Bali en dat is dan ook mijn hotel tip Ubud. Het gezellige hotel ligt in het centrum van de stad en is goed te bereiken.

hotel tip ubud

Bereikbaarheid

Je kunt vanuit het centrum van Ubud hier in vijf tot tien minuten lopen komen. De eerste keer waren wij de weg kwijt dus duurden het iets langer maar als je via de kleine steegjes loopt ben je binnen vijf minuten in het bruisende hart van de stad. Verder is het goed te bereiken per auto, wij ging hier vanuit Seminyak naartoe en dat is ongeveer 1,5 tot 2 uur rijden, hoewel het maar 30 kilometer uit elkaar ligt. Je kunt hier ook meteen naartoe gaan vanaf de luchthaven dan moet je ook om 1 tot 1,5 uur rijden rekenen.

De kamer

De kamer is erg ruim, wij hadden een kamer op de eerste verdieping en daardoor ook een balkon. Als je beneden zit, dan heb je een tuintje. Er is voldoende kastruimte en het bed is lekker groot. Verder was het een ontzettend fijne kamer zeker voor een paar nachtjes ideaal. Erg fijn en relevant anno 2018 zijn de stopcontacten naast het bed en een nachtkastje. Ik vind het echt een must in een hotelkamer. Het hotel heeft overigens een zwembad dat voor iedereen te gebruiken is.

De badkamer

De badkamer was erg eenvoudig maar comfortabel. Alles was aanwezig, wasbak, douche en toilet. Verder kregen we schone handdoeken en zag alles er netjes en verzorgd uit. Wel vreemd, is de ruit tussen de douche en slaapkamer als je geen stel bent. Zo kan de ander meekijken wanneer je aan het douchen bent.

hotel tip ubud

De omgeving van deze hotel tip Ubud

Ubud is een gezellige stad waar je heerlijk kunt genieten van het Balinese leven. Op vijf minuten lopen van het hotel vind je het paleis van Ubud, Pura Taman Saraswati en de markt. Een ideale plek om leuke souvenirs te kopen voor het thuisfront. Denk er wel aan dat je moet afdingen, dat hoort erbij in deze cultuur. Verder zijn er op loopstand ook een aantal tempels en kun je vanuit hier een leuke trip maken naar de Tirta Empul Tempel of de Gunung Kawi tempel.

Prijs voor twee personen inclusief ontbijt per nacht: vanaf €19 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Heb jij een hotel tip Ubud? Zou jij Coastal Inn bezoeken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Bali?

~ Wat te doen in Ubud 8 tips

– Wat te doen op Bali 45 tips

~ Waterbom – geweldig waterpark

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Hotel tip Ubud: Sandat Bali Ubud – fijn verblijf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge