Vanuit Rotterdam is Phantasialand ongeveer drie uur rijden zonder files. Het is daarom aan te raden om een overnachting te boeken voordat je naar dit gave pretpark in Duitsland gaat. Vandaag deel ik deze hotel tip Phantasialand zodat je op maar een kwartiertje van het pretpark kunt overnachten. Het H+ Hotel Köln Hürth is een fijne en betaalbare plek om te overnachten.

Phantasialand

Bereikbaarheid

Het hotel ligt in de gemeente Hürth, wat inmiddels ongeveer tegen Keulen aangegroeid is. Vanuit Rotterdam is dit ruim 260 kilometer en daarmee ongeveer drie uur rijden zonder files. Tijdens een dagje pretpark wil je natuurlijk niet ’s morgens om 5 uur al weg gaan om op tijd in het park te zijn. Daarom heeft mijn voorkeur van te voren een nachtje in de buurt slapen, zoals in dit hotel. Vanaf het hotel is Phantasialand maar 15 tot 20 minuten rijden, afhankelijk van de drukte op de weg. Zo kun je alles uit een dagje pretpark halen!

Hotel tip Phantasialand

.

De kamer & badkamer

De kamer is typisch Duits, met tapijt op de grond en vooral schoon en niet heel modern. Naast het heerlijke bed vind je ook een televisie, bureau en grote kledingkast in de kamer. Helaas is er geen koelkast aanwezig dus kun je geen koude producten meenemen. De badkamer is klein maar fijn en vooral erg schoon. Zeker voor één nachtje is het geen probleem dat de badkamer klein is.

Het hotel

Het H+ Hotel Köln Hürth is een groot hotel inclusief eigen restaurant en bar. Daarnaast is het hotel ook voorzien van een gym, sauna, wellness en stoomkamer. Mocht je dus niet van de pretparken zijn? Dan kun je jezelf hier ook geweldig vermaken. Het ontbijtbuffet is goed geregeld en erg uitgebreid, het ontbreekt aan niks. Een goede bodem voor een dagje pretpark is natuurlijk erg belangrijk. De medewerkers van het hotel zijn vriendelijk en tijdens de corona maatregelen kon je hier zelf via de check–in paal het inchecken regelen.

Hotel tip Phantasialand

De omgeving van deze hotel tip Phantasialand

Wil je in de buurt genieten van prachtige natuur? Neem dan een kleine omweg langs het natuurgebied de Eifel. Bij Wilder Kermeter park kun je een boswandeling doen met een mooi uitzichtpunt als doel. Het is misschien een uur omrijden maar het uitzicht is het meer dan waard. Verder kun je natuurlijk een bezoek brengen aan de Duitse stad Keulen. Je kunt voor Hürth en Phantasialand geen milieu sticker nodig, maar in het centrum van Keulen wel. Mocht je de stad Keulen willen bezoeken op ditzelfde tripje, dan heb je dus wel een milieu sticker nodig.

Prijs voor twee personen inclusief ontbijt per nacht: vanaf €90 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Wat vind jij van deze hotel tip Phantasialand? Zou jij hier willen overnachten? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Duitsland?

~ Movie Park Germany

~ Phantasialand

Bewaren op Pinterest?

4 gedachten over “Hotel tip Phantasialand: 15 minuten rijden van het park”

  1. Ik houd van Duitse hotels. Vaak is het wat ‘burgerlijk’ of kneuterig, maar juist daarom heel gezellig. Ik klink wat vaag, maar ik bedoel het dus positief. Toen mijn vriendin nog in Frankfurt woonde (al is dat weer heel anders) genoot ik echt van het ‘uit ontbijten’ gaan. We hebben zelf vaker in Duitsland overnacht en met name dat het schoon is vind ik juist heel belangrijk. Dit ziet er goed uit. Zeker als een hotel waar ik zelf ook zou willen logeren.
    rory onlangs geplaatst…Eindelijk heb ik die prachtige chunky sneakers gevonden!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge