In de meivakantie bezochten wij de provincie Groningen en natuurlijk kon de stad Groningen niet ontbreken. Tijdens ons bezoek aan Groningen sliepen wij in het Student Hotel Groningen en dat was een succes! Daarom deel ik vandaag bij Hotel tip Groningen: het Student Hotel!

Bereikbaarheid

Groningen is voor ons sowieso een eind weg. Maar als je eenmaal in de stad bent, dan ben je in een mum van tijd bij het hotel. Vanaf het station loop je in 10/15 minuten naar het hotel en met de bus ben je er binnen 4/5 minuten. Je kunt bij het hotel overigens ook fietsen huren zodat je de stad per fiets kunt ontdekken.

De kamer

Wij hadden een kamer op de eerste verdieping dus kozen we voor de trap. Aangekomen in onze kamer hadden we meteen door dat we een super uitzicht hadden. De Martinitoren staat nog net niet in de kamer. Verder is de kamer ruim en beschikt over alle faciliteiten. De grote kast zorgt voor genoeg opbergruimte en je hoeft dus geen koffer op de grond te leggen. In de kamer vind je natuurlijk ook een televisie en heb je beschikking je over gratis WiFi.

De badkamer van deze hotel tip Groningen

De badkamer is klein maar fijn. Je hebt een douche, toilet, wasbak en genoeg handdoeken. Net zoals bij veel andere hotels krijg je een douchegel en shampoo. Een klein nadeel is dat er geen douchegordijn of deur is, de badkamer is na het douchen dus helemaal nat. Gelukkig wordt de kamer elke dag schoongemaakt dus dat wordt voor je opgelost.

Het hotel

Het hotel is super hip en gaaf ingericht. De receptie is groot en 24/7 bezet. Je kunt hier ook goed studeren of met studiegenoten werken aan een project. Je ziet hier dus veel studenten lopen, misschien vandaar de naam. Het Student Hotel is een keten, je vindt de hotels ook in Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam en Den Haag. In het hotel in Groningen vind je ‘The Pool’, het restaurant van het hotel. Hier is ook het ontbijt, echt verrukkelijk.

Prijs voor twee personen inclusief ontbijt is €84 euro

Disclaimer: Ik verblijf in Student Hotel Groningen in verband met een samenwerking met het hotel. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij in dit hotel willen verblijven? Heb jij een andere hotel tip Groningen voor ons? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Groningen?

~ De Martinitoren beklimmen

Meer Nederland?

~ Ontdek Laag Holland vanuit de Graft

~ Tulpenroute in Flevoland

15 gedachten over “Hotel tip Groningen: the Student Hotel: citytrip”

  1. Wat een leuke tip voor een hotel in Groningen. Binnenkort ga ik naar Groningen om mijn familie te bezoeken en zoek een onderkomen. 10 minuten lopen naar het station vind ik met mijn bepakking wellicht toch te ver weg. Even verder kijken dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge