Zelf vind ik het altijd ontzettend leuk om veel reisfoto’s in huis te hebben. Ik hang ze aan een prikbord, met een magneet aan de koelkast of laat foto’s afdrukken. Op mijn wensenlijstje staat al enige tijd een Hexagon fotocollage. Dus toen Fotocadeau een mail stuurde voor een samenwerking, was ik meteen enthousiast.

Hexagon foto’s

De laatste tijd zie je de hexagon foto’s steeds vaker verschijnen. Het is een leuke manier om reisfoto’s af te drukken en je huis op te vrolijken. De vorm van afdruk geeft een extra dimensie aan de foto. Je kunt hexagon voorbeelden bekijken op Fotocadeau. Het is in mijn ogen echt een gaaf decoratie stuk in plaats van gewoon een fotoafdruk. De zeshoekige vorm maakt het een opvallend onderdeel van jouw interieur. Daarbij vind ik het ook een pluspunt dat je de collage steeds verder kunt uitbreiden. Als je weer een nieuwe reis hebt gemaakt, voeg je één of twee nieuwe zeshoeken toe en zo groeit de collage met jou mee.

Collages

Het leuke van de fotocollages vind ik, dat je pas thuis hoeft te beslissen welke foto je waar plaatst. Voordat ik alles ging ophangen heb ik op de grond alles klaar gelegd en steeds gekeken naar wat ik de mooiste volgorde en vorm vond. Daarnaast krijg je bij de hexagons ook meteen een gratis ophangsysteem waarmee je de foto’s ook weer schadevrij kunt verwijderen. Dus mocht je ze toch in een andere kamer of op een andere volgorde willen, is dat eenvoudig te regelen.

Hexagon fotocollage

Goede reisfoto’s kiezen voor de hexagon fotocollage

Als je besloten hebt om een hexagon fotocollage te maken, dan is het zaak om goede foto’s uit te zoeken. Het heeft de voorkeur om foto’s gemaakt met een camera te kiezen, dan is de kwaliteit het hoogst. Verder is het een goed idee om een kleurthema te kiezen, zelf heb ik gekozen voor blauw/groen. Dat komt terug in alle foto’s en daardoor wordt de collage een geheel. Belangrijk is natuurlijk vooral dat je foto’s kiest, waar je vrolijk van wordt en mooie herinneringen aan hebt.

Je kunt natuurlijk ook een fotolijstje om een collage mee te maken gebruiken!

Totale beoordeling
Gebruiksgemak  
Snelheid ophangen  
Kwaliteit product  
Prijs

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij wel eens eerder gehoord van een Hexagon fotocollage? Welke reisfoto’s zou jij laten afdrukken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer interieur inspiratie?

~ Keuken make-over

~ Raamdecoratie

Bewaren op Pinterest?

6 gedachten over “Hexagon fotocollage: alle reisfoto’s aan de muur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge