Een goede bescherming is belangrijk op reis, je wilt namelijk niet voor problemen komen te staan. Daarom is het beschermen van je telefoon, echt nodig! Zelf ben ik altijd een beetje onhandig en laat ik mijn telefoon geregeld vallen dus is goede bescherming al helemaal nodig. Het is misschien een onderwerp waar je niet per se over nadenkt voor je op reis gaat maar in mijn ogen wel essentieel. Daarom delen wij vandaag de beste tips voor bescherming van jouw telefoon.

beste telefoon op reis - VPN op reis

Bescherm je telefoon

Op reis is je telefoon ontzettend belangrijk, voor navigatie of bellen in noodgevallen. Daarom is het belangrijk dat je hier goed mee omgaat. Zelf heb ik graag een stevig telefoonhoesje zodat er niks kan gebeuren, ook als ik mijn telefoon per ongeluk laat vallen. Het is namelijk ontzettend vervelend als je op reis ineens zonder )werkende) telefoon komt te staan. Dan ben je letterlijk verder van huis! Daarom is mijn iPhone 13 Pro max hoesje een must als ik op reis ga. Een siliconen hoesje vind ik altijd het fijnst, hierdoor is je telefoon nog steeds compact en past die in bijvoorbeeld je broekzak. Je kunt dan ook zoveel leuke ontwerpen kiezen dat er altijd wel iets is wat bij je past.

Screenprotector: goede bescherming

Naast een goed hoesje om je telefoon heen, is ook een screenprotector enorm belangrijk. Zo kan namelijk je scherm ook niet beschadigen tijdens een val. Er zijn verschillende soorten screenprotectors, plastic of glas. Persoonlijk ben ik enorm fan van glazen screenprotectors want deze bieden veel meer stevigheid. Het is een iets grotere uitgave maar het kan in mijn ogen het verschil maken tussen een nieuwe telefoon moeten kopen of niet.

Laat jouw telefoon niet slingeren

Naast goede bescherming is het op reis in mijn ogen ook erg belangrijk om goed met je telefoon om te gaan. Laat het daarom nooit achter in de auto, ook als je alleen even boodschappen gaat doen. Dit kan namelijk een aanleiding zijn om in te breken en dan heb je geen telefoon meer en ook veel verzekeringsgedoe. Ga daarom altijd voorzichtig om met jouw telefoon. Het is ook niet verstandig om jouw telefoon in de hotelkamer te laten liggen of onbeheerd ergens anders achter te laten.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Ga jij altijd goed voorbereid op reis? Is een goede bescherming van jouw telefoon voor jou ook belangrijk?

Meer gadget tips?

~ Benq screenbar – licht voor het thuiswerken

~ Beamer voor in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge