Je trekt je kast open en pakt er het eerste het beste uit wat voor het grijpen hangt. Of ben jij iemand die als de avond ervoor een weloverwogen setje heeft klaar gelegd? Het is persoonlijk wat je draagt en of je daar wel of niet over nadenkt. Zou jij een ook glossy rugzak gebruiken op reis? Als je antwoord ja is, lees verder!

Sommige mensen dragen dagelijks iets soortgelijks. Altijd een spijkerbroek, t-shirt en sneakers en een Eastpak om. Anderen zweren bij een zwarte outfit. Inclusief zwarte Herschel rugzak op de rug, als dat geen standaard is.

We durven maar zelden met onze outfit echt uit te pakken

Opmerkelijk is het dat veel mensen wekelijks shoppen en het niet kunnen laten om steeds een nieuw kledingstuk aan te schaffen. Terwijl we ook weten dat mensen vaak terugvallen op hetzelfde. Steeds die ene broek of juist die blouse. Experimenteren met kleding is niet zomaar voor iedereen weggelegd. We durven eigenlijk maar zelden echt uit te pakken. 

Kijk maar eens naar het straatbeeld. Zwart en wit en kaki zijn veel voorkomende kleuren. Of eigenlijk niet-kleuren. Wie durft er echt in geel te gaan, de modekleur van dit moment? Wie knalt er het kantoor binnen in een rood broekpak? Terwijl iedereen omkijkt? Als je dat durft ben je te gek!

Mensen zijn gewoontedieren en hebben watervrees

Vorige zomer waren daar ineens de gebloemde broeken. Studentes droegen ze zo af en toe, moeders gingen schuifelend van King Louis naar de bloemprint, maar snel was het weer uit het straatbeeld verdwenen. Geen blijvertje. Niet iedereen heeft het lef. 

Mensen zijn gewoontedieren en op een gemiddeld kantoor hebben veel medewerkers watervrees als het om hun outfit gaat. Toen Beau van Erven Dorens een Ubbink pak droeg met een print van graspollen, leek het even alsof alle mannen om gingen. Not. Het zijn vooral weer de blauwe en grijze en zwarte pantalons en jasjes die we tegenkomen. Ook leuk om weer terug te zien komen.

De een gaat voor basic, de ander voor een roze stropdas

Saai? Het is maar hoe je het bekijkt. De een gaat voor basic en vindt een blauwe stropdas met witte stippen al gewaagd een ander knoopt met gemak een roze exemplaar om. Hetzelfde geldt voor accessoires als sieraden, riemen en tassen. 

Over tassen, er zijn echt waanzinnig uitzinnige tassen online te koop waar je werkelijk een statement mee kunt maken. Voorbeeld? De Eastpak Padded Pak’r Glossy Blue. De naam doet al vermoeden dat deze rugzak je tegemoet schijnt. Doet ‘ie ook. Waanzinnig mooi gemaakt en echt een verrijking voor je outfit. Als je hier niet vrolijk van wordt, weet ik het ook niet meer.

Outfits

Nog een voorbeeld: de Herschel rugzak Nova Mid-Volume Arrowwood. En die is geel hoor, knalgeel. Mooi! Als je niet bang bent voor een beetje sunshine ga je voor dit exemplaar. Is er ook in zalmroze overigens. Ook fraai. Hoewel het niet altijd goed staat.

Zo kun je een brave outfit opleuken. Met zo’n fantastisch mooie rugzak in bijzondere kleuren. Dan draag je het beste van twee werelden. Probeer het eens. Ook als je op een nieuwe plek komt een leuk idee. Stoere outfits voor bij een glossy rugzak.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij voor de glossy rugzak kiezen of voor een ander stoer model? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Apps op reis

~ Ook steeds meer telefoongebruik op reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge