Nu we de hele zomer het beste in Nederland kunnen blijven, willen we natuurlijk allemaal graag op vakantie in eigen land. Wil je wel de gezelligheid van een camping maar op zoek naar meer luxe? Dan is deze glamping aan de Noordzee echt een aanrader. Corfwater in Petten is een gezellige camping met een glamping gedeelte.

glamping aan de Noordzee

De camping met glamping

Corfwater is een mix van allerlei soorten accommodaties. Je hebt er gewone kampeerplaatsen, trekkershutten, safarihutten, hotelkamers en ook stacaravans. Er is dus voor ieder wat wils maar hoe lekker is het dat de sfeer op de camping fijn is. Je kunt hier met het gezin echt een heerlijke vakantie in eigen land beleven. Ook kun je broodjes bestellen op de camping die je ’s morgen kunt ophalen bij de receptie. Verder zijn er meerdere speeltuinen en is het dus ook voor kinderen ontzettend leuk.

fietsroutes in Nederland

De omgeving

Vanaf de camping ben je binnen twee minuten op het strand en in de duinen. Een prachtige omgeving waar je een week lang jezelf makkelijk kunt vermaken. Je kunt ook goed surfen in dit gedeelte van de Noordzee. Andere leuke ideeën zijn fietsen door de Schoorlse duinen, wandelen door de duinen en het centrum van Petten bezoeken. Ook kun je een stad als Hoorn of Alkmaar bezoeken tijdens een leuke vakantie in eigen land naar deze glamping aan de Noordzee.

Trekkershutten

Naast de gewone kampeerplekken heb je ook verschillende trekkershutten. Zo kun je de gezelligheid van de camping meemaken maar heb je ook luxe van een dak boven je hoofd. Trekkershut de Strandjutter is eigenlijk een kleine hotelkamer, je hebt er twee bedden, een nachtkastje, een tafeltje en zelfs een klein keukentje. Het is dus ontzettend luxe, je moet wel naar het sanitair gebouw maar dat is dan ook het enige. Ook trekkershut Strandhuus is voorzien van vrijwel alle gemakken bevat toilet en douche.

glamping aan de Noordzee

Safarihut op deze glamping aan de Noordzee

Zelf verbleef ik in deze safarihut, een knusse hut voor twee personen waar je alle luxe van een hotel hebt in een tent. Je kunt in een normaal bed slapen, een nachtkastje, een lamp en zelfs een tafeltje zijn aanwezig in deze hut. Het is voor een weekend echt een heerlijk plek om te verblijven. De safarihut staat vlakbij het sanitairgebouw dus je kunt er gebruik van maken wanneer je maar wilt.

Disclaimer: Ik bezocht de regio op uitnodiging van Holland boven Amsterdam. Ik deel echter niets meer dan mijn persoonlijke mening. 

Zou jij naar deze glamping aan de Noordzee gaan? Welke hut lijkt jou leuk? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Noord-Holland?

~ Surfen in Petten

~ Fietsen in de Schoorlse duinen

Bewaren op Pinterest?

6 gedachten over “Glamping aan de Noordzee – Corfwater in Petten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge