Een herbruikbare fles gebruiken vind ik steeds belangrijker worden. Het is een stuk beter voor het milieu en je hoeft niet naar de supermarkt om flesjes te kopen. Ik heb zelf mijn fles altijd bij me. Maar een goede fles vinden is vrij lastig. De enige lekt, de volgende warmt snel op en de volgende kan geen warm water aan. Het vinden van goede drinkflessen voor op reis is daarom vaak lastig. Lees hier alles over de drinkflessen test.

drinkflessen op reis

De inhoud

Zelf drink ik ontzettend veel, een fles met minder inhoud dan 750 ml vind ik eigenlijk te weinig. Dagelijks drink ik eenvoudig 3 liter water en in tropisch gebieden loopt dat nog verder op. Voor mij is inhoud dus een belangrijk punt maar andere mensen geven aan andere kwaliteiten weer de voorkeur. In tropische gebieden is het belangrijk om veel te drinken, omdat je ook meer vocht verliest door middel van zweet. Het hebben van een herbruikbare drinkfles zorgt ervoor dat je goed in de gaten kunt houden hoeveel je drinkt. Minimaal drie liter per dag is over het algemeen aangeraden.

Het lekken van drinkflessen op reis

Waarschijnlijk hebben we het allemaal wel eens meegemaakt, je maakt een mooie wandeling en ineens voel je water langs je been stromen. Ben je zo erg aan het zweten? Nee het is de drinkfles die in de tas lekt. Je baalt enorm en hebt meteen geen vertrouwen meer in de drinkfles. Ik denk dat nummer 1 reden waarom mensen het gebruiken van een herbruikbare fles vervelend vinden. Daarom moet je gaan voor een goede fles die niet lekt. Dan heb je dit probleem niet en zal je zonder problemen, genieten van een herbruikbare fles.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke drinkflessen op reis spreken jou aan? Wat vind jij belangrijke criteria voor een drinkfles? Laat het ons in de reacties weten!

Meer reistips?

~ Tips voor kamperen

~ Drone review

8 gedachten over “Drinkflessen op reis: alles wat je moet weten”

  1. Ik reis ook altijd met een drinkfles! En als ik op reis ben in Azië ofzo, waar je water niet uit de kraan kunt drinken, dan kopen wij zo groot mogelijke flessen water om dat flesje te vullen ipv steeds kleine flesjes los te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge