Hoewel ik hier normaal vooral leuke tips deel over mooie bestemmingen en reizen, heb ik vandaag een ander soort tip. Je kunt namelijk helaas niet altijd op reis zijn dus we moeten ook thuis een fijne plek organiseren. Samen met Gallerix heb ik ons huis namelijk een leuke toevoeging gegeven, op een loos stuk muur in ons huis. Lees mee hoe we deze mooie decoratie hebben gevormd.

gallerix

Kleurentrends in 2023

In 2023 zijn de natuurlijke kleuren nog steeds hip en hot, dus dat was ook een thema wat wij graag in de posters willen doortrekken. Daarnaast hebben wij een groene muur dus dat past goed. We kozen daarom ook voor houten lijsten, dat staat goed in combinatie met de natuurlijke foto’s en de kleur van de muur. De kleurentrends kun je ook in de rest van het interieur toepassen.

Posters uitkiezen

Het uitzoeken van passende posters is altijd lastig, ik ben dol op posters maar het moet ook goed bij elkaar passen en goed bij de rest van het interieur. Wij hebben gekozen voor twee toffe natuur foto’s in combinatie met twee reisbestemmingen. Dat is een fijne combinatie omdat de kleuren goed met elkaar overeen komen. Ik denk dat we wel twee uur op de site hebben zitten scrollen omdat het zo moeilijk was om te kiezen. Dus ik zou aanraden om één basis poster te kiezen die je heel tof vindt, en vanuit daar verder te gaan. Dan kun je steeds een leuke eraan koppelen en zo hopelijk een leuke fotowand samenstellen. Zeker de houtenstapel poster vind ik echt een geweldige eyecatcher.

Fotowand – positie bepalen

Dan is het leuke gedeelte aangebroken en komen de posters en lijsten aan. Alles wordt netjes verpakt en snel verzonden. Alle lijsten zijn goed verpakt zodat ze niet kapot kunnen gaan omdat alles vanuit Zweden wordt verzonden. Dan het bepalen van de positie. Je kunt op de website van Gallerix heel veel leuke voorbeelden vinden van leuke composities. Wij kozen voor een fotowand omdat dit goed past bij de rest van het interieur en een leuk speels beeld geeft.
Een handige tip zijn de plakspijkers van Tesa. Hiermee hoef je niet te boren en voor fotolijsten is dit sterk genoeg. Daarna heb je geen schade of gaten in de muur zitten, ideaal dus!

Disclaimer: Deze producten heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Ben jij ook zo dol op wanddecoratie? Heb jij wel eens gehoord van Gallerix? Laat het ons weten in de reacties!

Meer interieur tips?

~ Keuken make-over geven

~ Raamdecoratie

Bewaren op Pinterest?

Eén gedachte over “Gallerix – mooie wanddecoratie passend in ieder huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge