Tijdens mijn zoektocht naar een mooie handige tas voor op reis kwam ik terecht bij New Rebels. Een merk dat handige tassen maakt voor zowel mannen als vrouwen in verschillende soorten en maten. Een fijne tas op reis is ontzettend handig en betrouwbaar. Dus lees vooral verder over deze fijne tassen.

Mijn voorkeur voor een rugzak

Het is misschien geen populaire mening maar ik heb altijd een voorkeur voor een rugzak op reis. Op reis ben ik vaak bezig met fotograferen en anders met mijn telefoon om te navigeren. Met een schoudertas is het lastig want dan kun je niet even met vrije handen mooie foto’s maken. Een rugzak is praktisch en zit niet in de weg. Maar naast dat een rugzak handig is, zijn ze vaak niet erg modieus. Voor mij ook niet handig want ik wil wel graag leuke foto’s, ook van mezelf. En een modieuze tas is dan wel leuk natuurlijk! Daarom vind ik New Rebels zo’n leuk merk want dan zijn de rugzakken zowel handig als modieus.

fijne tassen

De switch van koffer naar reistas

De laatste jaren gaat mijn voorkeur als het gaat om ruimbagage steeds vaker uit naar een reistas in plaats van een koffer. Een koffer geeft niet mee als je toch nog wat extra’s gekocht hebt op bestemming. In een reistas heb je daarnaast vaak ook veel meer vakjes en plekken waar je goed spullen kunt organiseren. Helemaal leuk is natuurlijk om een reistas te combineren van New Rebels, zodat je helemaal in stijl op reis kunt gaan.

De leukste 2023 bestemmingen voor fijne tassen

De Balearen is de bestemming voor de lente en herfst van 2023, de Balearen zijn de vier Spaanse eilanden in de Middellandse Zee. Namelijk Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera, echter horen er ook nog een aantal kleine onbewoonde eilandjes bij het gebied. Mallorca en Ibiza zijn heerlijke eilanden, Menorca en Formentera staan nog steeds op mijn wishlist.

Het is een bestemming die steeds meer opkomt de laatste jaren, Kroatië. Ik ben hier ook meerdere keren geweest en iedere keer weer werd ik positief verrast. Het is een land met veel verschillende landschappen en daardoor ook allerlei activiteiten die je niet mag missen.

Zelf ben ik enorm gek op Scandinavië dus ook in het lijstje bestemmingen voor 2023 mag Zweden niet ontbreken. Zo kun je paddenstoelen gaan zoeken in het bos, kanoën op één van de meren of gaan voor een cultureel bezoekje aan een vikingdorp. In Zweden is er genoeg te doen voor actieve gezinnen of stellen, ben jij dit? Dan is een vakantie in Zweden echt een aanrader!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Ben jij ook altijd op zoek naar fijne tassen voor op reis? Ben jij team koffer of reistas? Laat het ons weten in de reacties!

Meer bagage tips?

~ Kofferset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge