Al meerdere blogs zijn er over verschenen op GlobeGirl: Ghana. Samen met mijn studiegenoten zijn we in februari 3 weken in Ghana geweest. Daar hebben we met elkaar alles gefilmd. Uiteindelijk hebben de mannen van Leraren op weg hebben daar een documentaire Ghana van gemaakt. In deze leerzame documentaire nemen wij je mee op ons avontuur door Ghana. Daarnaast is het voor familie, kennissen en vrienden leuk om deze documentaire terug te kijken.

Ik heb natuurlijk al veel blogs geschreven over Ghana maar het daadwerkelijk zien is veel beter. Daarom kun je door deze documentaire meekijken met de gemaakte reis. Ook is deze documentaire erg leerzaam voor leerlingen in het middelbaar onderwijs.

Disclaimer: De rechten van deze documentaire behoren niet tot GlobeGirl. De rechten behoren tot Leraren op weg, de gastbloggers van dit blogbericht. Lees de disclaimer voor meer informatie.

Vinden jullie de documentaire ook zo leuk? Wat vonden jullie van de documentaire Ghana? Laat het ons weten in de reacties!

Meer over Ghana?

~ Olifanten spotten in Mole

~ E-waste in Accra

~ Jurk laten maken in Ghana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: