Al meerdere blogs zijn er over verschenen op GlobeGirl: Ghana. Samen met mijn studiegenoten zijn we in februari 3 weken in Ghana geweest. Daar hebben we met elkaar alles gefilmd. Uiteindelijk hebben de mannen van Leraren op weg hebben daar een documentaire Ghana van gemaakt. In deze leerzame documentaire nemen wij je mee op ons avontuur door Ghana. Daarnaast is het voor familie, kennissen en vrienden leuk om deze documentaire terug te kijken.

Ik heb natuurlijk al veel blogs geschreven over Ghana maar het daadwerkelijk zien is veel beter. Daarom kun je door deze documentaire meekijken met de gemaakte reis. Ook is deze documentaire erg leerzaam voor leerlingen in het middelbaar onderwijs.

Je kunt de video hier bekijken. 

Disclaimer: De rechten van deze documentaire behoren niet tot GlobeGirl. De rechten behoren tot Leraren op weg, de gastbloggers van dit blogbericht. Lees de disclaimer voor meer informatie.

Vinden jullie de documentaire ook zo leuk? Wat vonden jullie van de documentaire Ghana? Laat het ons weten in de reacties!

GlobeGirl is een frisse en  actieve site met als doelgroep jonge actieve reizigers. Je vindt hier artikelen over onze reizen. Dit kan in de vorm van tips, praktische informatie of een reisvideo. Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuw artikel. Verder kun je hier reislijstjes vinden om jouw koffer zo snel en makkelijk mogelijk in te pakken. GlobeGirl is ook erg actief op verschillende sociale media waardoor ons bereik groot is. Je kunt altijd contact opnemen via onderstaand formulier.

Meer over Ghana?

~ Olifanten spotten in Mole

– E-waste in Accra

~ Jurk laten maken in Ghana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge