Op het moment van schrijven van dit artikel zet de winter in, in Nederland. Dat betekent dus dat het koud en guur wordt. Wie houdt daar nu van? Er is eigenlijk geen beter moment om lekker op vakantie te gaan. Vooral de fijne oorden ver van huis zijn in deze periode van het jaar altijd erg in trek. De vraag is dan alleen wel welke bestemming je het best kan kiezen. Wil je lekker genieten van de zon? Dan zijn dit de vier ideale bestemmingen waar je vandaag nog naartoe kan gaan om heerlijk te genieten.

Lekker naar Kaapverdië

Kaapverdië is een bestemming die sterk in opkomst is. De laatste jaren kiezen meer en meer mensen ervoor om hier lekker de tijd door te brengen. Naar Kaapverdië op vakantie gaan doe je bijvoorbeeld vanwege de prachtige natuur en het landschap. Dit is natuurlijk inclusief de Fogo vulkaan. Vulkanen hebben altijd iets machtigs waardoor je ernaar blijft kijken. Daarnaast zijn de mensen er heel gemoedelijk, kan je er lekker eten en is alles aanwezig om een lekker ontspannen tijd te beleven. Dat is precies wat jij op dit moment ook nodig hebt om tot jezelf te komen.

Dichterbij huis blijven

Om de zon op te zoeken hoef je niet de hele wereld over. Als je naar het zuiden van Europa trekt in de winter, dan is de kans ook groot dat je nog goed in de zon kan zitten. Een goede keuze daarvoor is Madeira. Dit Portugese eiland is één van de zonnigste plekken van het continent. Je kan er een rondreis maken en zowel de plaatsjes als het landschap ontdekken, maar je kan er ook gewoon een echte ontspanvakantie van maken. Lekker eten is natuurlijk wel gegarandeerd in Portugal, dus ook daar hoeft het je niet aan te ontbreken.

Tijd om Argentinië te ontdekken

Argentinië is typisch een land dat iedere Nederlander kent, maar waar niemand direct aan denkt als het om een zonnige vakantie gaat. Dat is jammer, want er zijn juist veel mooie bestemmingen in dit land die meer dan de moeite waard zijn om nu direct naartoe te vertrekken. Neem alleen al de hoofdstad Buenos Aires. Daar gebeurt het. Het is een bruisende stad waar de gezelligheid gewoon op straat te vinden is. En wil je liever niet op straat blijven? Dan duik je gewoon één van de duizenden restaurants in. Daar kan je heerlijke maaltijden krijgen.

Indonesië

Kiezen voor een klassieker – ideale bestemmingen

Tot slot is er ook nog een aantrekkelijke klassieker waar je voor kan kiezen. Het gaat dan over Indonesië. Nederland heeft natuurlijk een lange geschiedenis met dit Aziatische land. Die was misschien niet altijd even fraai. Dat neemt niet weg dat het tegenwoordig één van de meest geliefde landen is om een fijne rondreis in te maken. Is deze winter eindelijk de periode waarin je eens wat langer de tijd voor jezelf kan nemen? Dan is rondreizen van plek naar plek in dit land zeker aan te raden. Je zal overweldigd worden door de grote schoonheid.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke van deze prachtige bestemmingen vind jij aantrekkelijk? Heb jij ook behoefte om last minute de donkere dagen te ontvluchten? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Kaapverdië?

~ Zwemmen met schildpadden

Eén gedachte over “De ideale bestemmingen om nu direct naartoe te vertrekken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge