Krakau is een prachtige stad in Polen, zeker de moeite waard voor een mooie stedentrip. Daarom deel ik graag een perfecte accommodatie aan te raden. Het is een combinatie van een goede locatie, fijne host en van alle gemakken voorzien. Persoonlijk vind ik het altijd prettig om te kunnen koken op een stedentrip zodat je de kosten kunt drukken. Deze studio Kolberga is echt een fijne accommodatie in Krakau.

Accommodatie tip Krakau

Bereikbaarheid

Vanaf het vliegveld kun je met de Uber of Taxi eenvoudig naar het appartement komen. Wij kozen voor een Uber en dit duurt ongeveer 30 minuten. Vanaf het appartement kun je in ongeveer 15 minuten naar het oude centrum lopen. Maar je kunt ook op 5 minuten afstand naar de tramhalte lopen, waar vandaan je weer overal in en rondom de stad naartoe kunt reizen met het openbaar vervoer. Kortom, de bereikbaarheid is één van de grootste voordelen van deze fijne accommodatie in Krakau.

Accommodatie tip Krakau

Studio

De studio is 28m2 en is ruim genoeg voor een aantal nachten met twee personen. Wij hebben hier drie nachten verbleven en de ruim was groot genoeg. Voldoende ruimte voor alle bagage door de kast en het bureau. Daarnaast zijn de bedden naast elkaar maar ook afzonderlijk te gebruiken. In de keuken kun je een eenvoudige maaltijd bereiden of een lekker ontbijt verzorgen. Wij hebben elke ochtend lekker verse broodjes afgebakken en op het balkon opgegeten. De badkamer is klein maar praktisch.
De airconditioning was een verademing tijdens ons verblijf want de temperatuur liep op tot 28 graden. Het balkon is ook lekker om even af te koelen. De wasmachine was enorm fijn, zo gingen we weer naar huis met schone kleding. Het enige nadeel was dat je niet echt een plekje hebt om lekker te chillen ’s avonds. Dan ben je toch echt gebonden aan het bed.

Omgeving van de accommodatie in Krakau

Vlakbij de accommodatie, op ongeveer 1 minuut wandelen ligt het Nowy Kleparz, dit is een lokale markt waar je heerlijk kunt eten. Maar je kunt er ook kleding of accessoires shoppen. Een goed herkenningspunt om ook weer de weg terug naar het appartement te vinden. Daarnaast heb je op ongeveer vijf minuten wandelen een supermarkt waar je veel items kunt kopen, om te koken of voor het ontbijt. De buurt is veilig en dat maakt het een fijne locatie om te verblijven.

Prijs voor twee personen exclusief ontbijt per nacht: vanaf €130 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Zou jij in deze accommodatie in Krakau willen verblijven? Wat vind jij belangrijk tijdens het zoeken van een locatie? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Polen?

~ Kastel Ogrodzieniec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge