Op zoek naar de beste telefoon voor op reis? Dan moet je gaan voor de Samsung Galaxy S10! Ik ben ontzettend blij met deze telefoon, om verschillende redenen, die ik vandaag met jullie ga delen. Doordat we nu tijdelijk niet kunnen reizen, hebben we voldoende tijd om alle telefoons te vergelijken en een nieuwe telefoon aan te schaffen. Dit artikel kan daarbij enorm helpen!

telefoon gebruik - samsung s10

De telefoon

Toen ik op zoek was naar een nieuwe telefoon, wist ik meteen dat ik weer voor een Samsung wilde gaan. Hoewel ik jarenlang echt Apple fan was, ben ik sinds mijn S9 weer overgestapt op de concurrent. Zelf ben ik nog steeds blij met deze keuze en zou ik niet snel meer terug gaan naar iPhone. De Samsung Galaxy S10 heb ik gekocht bij T-Mobile, een provider waar ik al jarenlang gebruik van maakt. Een aantal specificaties op een rijtje:

  • 12 megapixel
  • 15,5 cm schermgrootte
  • 3400 mAh batterijcapaciteit
  • 2,8 Ghz processor

Verder heeft de telefoon echt een mooi design dat in zwart, wit, blauw, zilver en groen verkrijgbaar is. Zelf ben ik echt ontzettend tevreden met de telefoon en heb ik dus geen spijt van mijn aanschaf.

Kwaliteiten

De beste telefoon voor op reis heeft misschien andere belangrijke punten dat een goede zakelijke telefoon of een huistelefoon. De onderstaande punten zijn voor mij erg belangrijk op reis en daarom ben ik zo blij met de S10. Daarnaast gebruik ik altijd een stevig telefoonhoesje om mijn S10 goed te beschermen.

Goede camera

De S10 heeft maar liefst drie camera´s: 2 van 12 megapixel en één van 16 megapixel. Daarnaast heeft de camera een aantal belangrijke specificaties die het echt een unieke camera maakt. Je hebt namelijk een dubbele diafragma, een telelens en een groothoeklens. Met name de groothoeklens gebruik ik vaak, soms sta je dicht op een bezienswaardigheid en krijg je lastig de hele plek erop. Met een groothoeklens is dat geen probleem meer, ook groepsfoto’s zijn daardoor een stuk eenvoudiger. Kortom, onderweg heb je altijd een hoge kwaliteit camera op zak met deze Samsung Galaxy S10.

Lange accuduur

Met de 3400 mAh batterijcapaciteit kun je ervan uitgaan dat je niet snel met een lege accu komt te staan. Op reis neem ik veel foto´s, navigeer ik en daardoor gaan de meeste smartphones snel leeg. Maar de S10 heeft dit niet! Met de batterij kan je altijd minimaal 24 uur genieten van een opgeladen telefoon. Zo kun je na een dag op pad, er altijd van uitgaan dat je nog voldoende batterij hebt. Dit is persoonlijk één van de belangrijke punten van een goede smartphone voor op reis.

beste telefoon op reis - VPN op reis

Nauwkeurige GPS

Een nauwkeurige GPS is misschien voor veel mensen niet van groot belang, maar ik vind het op reis maar al te belangrijk. Ik navigeer namelijk altijd via mijn telefoon, in welk land ter wereld dan ook, dus een goede GPS is een must. De S10 heeft een uiterst nauwkeurige GPS die ook nog eens heel soepel meeloopt, zelfs in landen waar je geen 3G/4G kunt gebruiken. Tijdens het navigeren in Mexico, Malta of Nice heb ik nog nooit problemen gehad met de GPS. En bij sommige reisgenoten bleef de GPS de hele dag op één plek staan, ondanks dat we ons verplaatsen.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Wat is volgens jou de beste telefoon voor op reis? Ben jij ook team Samsung of toch iPhone? Laat het ons weten in de reacties!

Meer gadgets?

~ Drone op reis

~ Camera op reis

Bewaren op Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge