Met de zomer voor de deur is het weer tijd om te gaan kijken naar de leukste floats voor deze zomer. Ik ben namelijk gek op drijven in het zwembad of de zee. En ieder jaar komen er weer ontzettend leuke mogelijkheden bij om te gebruiken. Vandaag deel ik deze avocado float!

Essentials in het zwembad

Een avocado float in het zwembad, jij maakt sowieso de blits deze zomer! De vrucht is de laatste jaren ontzettend hip geworden en dat moet natuurlijk ook in de wereld van de zwembad floats niet onopgemerkt gebleven zijn. Daarom ben ik er zo gek op! Helaas duurt het nog even voordat ik de float zelf kan gaan testen want ik heb voorlopig niet veel reizen op de planning staan. De pit van de avocado is meteen een strandbal dus zo hebben jij en jouw reisgenoten ook nog eens iets te doen in het zwembad!

Met een avocado float de zee op

Naast het zwembad kan een avocado float natuurlijk ook gebruikt worden op de zee. Alleen vind ik dat zelf altijd wel een beetje spannend. Daarom hou ik mezelf het liefst aan de volgende signalen. Ik ga alleen de zee op met een float als de zee rustig is. Het liefst dus in een baai of inham zodat er weinig stroming staat. Zo kun je niet per ongeluk afdrijven. Merk je dat de zee toch sterker is dan het van te voren leek, laat de float dan lekker op de kant.

avocado float

Meer floats dan een avocado?

Op de website Swim Essentials zijn naast de avocado nog meer leuke zwembenodigdheden te vinden zoals een toffe flamingo, ananas of een eenhoorn. Hartstikke leuk om mee te nemen deze zomer wanneer jullie met een aantal vriendinnen op vakantie zijn. Daarnaast is het ook een plek waar je zwembandjes kunt scoren voor de kleinste reizigers onder ons.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij deze avocado float ook willen hebben? Naar welke bestemming zou jij hem meenemen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reisgadgets?

~ Powerbank op reis

~ Drone op reis

6 gedachten over “Opblaasplezier met deze avocado float!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge