Het is helaas altijd weer jammer als je van jouw favoriete vakantieplek weer naar huis moet. Maar er zijn gelukkig verschillende manieren om jouw lievelingsplek op de wereld gewoon lekker mee naar huis te nemen. Daarover vertel ik vandaag meer, ik doe het namelijk zelf ook dolgraag! Want naast het meenemen van souvenirs kun je natuurlijk nog meer leuke manieren verzinnen.

reizen in huis desenio - vakantieplek

Kies mooie verftinten

De eerste optie, is er één waar je misschien niet meteen aan denkt, maar desondanks een hele leuke optie is. Je kunt namelijk ook kiezen voor een mooie sigma verf tint die je meteen doet denken aan de vakantieplek. Zoals het verven van een muur in exact dezelfde kleur als het zand op jouw lievelingsstrand, of ga voor de kleur van de gevel van jouw lievelingsrestaurant. Het is een ontzettend leuk idee om zo’n unieke kleur van jouw vakantiebestemming in huis terug te laten komen. Zo kun je ook thuis dat vakantiegevoel ervaren. Persoonlijk koos ik voor deze mooie groene tint om het gevoel van het Zweedse bos altijd in huis te hebben.

Ga voor reislustige accessoires

Het is helemaal gaaf om dit te combineren met accessoires die je ook op reis hebt gekocht. Zoals een gaaf vloerkleed in Marokko, een unieke torso uit Indonesië of een Zweedse vlag. Het is allemaal te vinden in huishoudens die dol zijn op reizen. In zijn geheel is dat leuk om bijvoorbeeld te combineren met de sigma pearl clean matt, een fijne matte kleur die ook nog eens zeer goed reinigbaar is. Daarnaast vind ik het persoonlijk altijd leuk dat als je in iemands huis komt en er zijn veel reislustige accessoires dan heb je gegarandeerd een leuk gesprek. Ik spaar al jaren magneten en dus de hele koelkast hangt vol met mooie magneten van allerlei bestemmingen. En natuurlijk ook van mijn favoriete vakantieplek, Zweden. Wat is jouw lievelingsplek?

Reisfoto op hout - vakantieplek

Maak gebruik van reisfoto’s van jouw favoriete vakantieplek

Helemaal tof is naast een unieke kleur op de muur, mooie accessoires ook nog reisfoto’s te gebruiken. Naar mijn mening maakt dat het helemaal af! Zo kun je echt een reislustige sfeer in huis neerzetten en jouw lievelingsplekken laten terugkomen in huis. Want helaas is het realistisch gezien vaak zo dat we vaker thuis zijn dan op vakantie. Zelf ga ik het liefst voor foto’s van landschappen of mooie gebouwen zoals deze tempel in Thailand. De foto’s afstemmen met de kleur op de muur is natuurlijk de allerbeste keus.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gekregen producten. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Hoe haal jij graag jouw vakantieplek in huis? Ben jij ook dol op dat gevoel in huis? Laat het ons weten in de reacties!

Meer interieur tips?

~ Zelf de keuken pimpen

~ Hexagon foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge