Een Samsung telefoon op reis vind ik echt ideaal, al jaren maak ik gebruik van het merk Samsung qua elektronica. Daarin zijn veel vrienden en familie met mij, die ook veel reizen. Daarom vertel ik vandaag alles over de verschillende telefoons, welke features belangrijk zijn en natuurlijk mijn eigen jarenlange ervaringen met dit merk. Ben jij ook al jaren gek op Samsung? Lees dan snel verder!

telefoon op reis

Welke telefoons zijn fijn?

Bij Samsung telefoons heb je drie verschillende series, namelijk de S-serie, A-serie en Z-serie. De S-serie is de meest bekende en meest prestigieuze van het stel. Momenteel is de S22 het vlaggenschip van de S-serie bij Samsung. Een smartphone die in februari 2022 werd gelanceerd en sindsdien ontzettend populair is. Doordat de S22 aan de achterkant maar liefst drie camera’s heeft kun je de mooiste foto’s maken op reis. Naast de S-serie heb je de A-serie, de budgetvriendelijke middenklasse telefoons van Samsung. Een serie die dus betaalbaar is voor vrijwel iedereen, een groot voordeel. Momenteel heb ik zelf de Samsung A21 en die bevalt goed! Als laatste heeft Samsung de Z-serie, een krachtige serie met vouwbare telefoons. De ideale telefoons om goed mee te multitasken en dat kan op reis natuurlijk enorm handig zijn.

telefoon gebruik - samsung s10

Belangrijke features op reis

Een goede accu, een fijne camera en een snelle processor, dat zijn belangrijke features voor op reis. De meest gebruikte app op mijn telefoon op reis is altijd Google Maps. Het zoeken van de weg, het vinden van de mooiste bezienswaardigheden en het controleren van reviews bij een restaurant. Daarnaast is het uiteraard leuk om alle sociale media op de hoogte te houden van de mooie vakantie dus ook dat zijn veel gebruikte apps tijdens een tripje. Het maken van foto’s en video’s met jouw Samsung telefoon mag natuurlijk niet ontbreken. Ondanks dat ik mijn fotocamera altijd meeneem, maak ik ook geregeld foto’s met mijn telefoon. Neem je geen camera mee op reis? Dan is het nog belangrijker dat een camera, van goede kwaliteit, is op jouw telefoon aanwezig is.

telefoon op reis - sociale media gebruiken

Mijn eigen ervaringen met een Samsung telefoon

De laatste tien jaar maar ik al gebruik van Samsung telefoons. Waarvan ik de laatste vijf jaar gemiddeld vier maanden per jaar op reis ben, dus over het onderwerp telefoons op reis kan ik zeker meepraten. Eerst heb ik altijd van S-series gebruikt en kocht ik iedere twee jaar een nieuwe telefoon. Dat beviel goed en ik was altijd tevreden. Echter merkte ik, dat op reis, mijn telefoon steeds vaker viel of in het zand terecht kwam. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en ook een duur geintje met de S-serie om een nieuwe te kopen. Daarom besloot ik een aantal jaar geleden over te stappen naar de A-serie en dat is eigenlijk een top keus. De telefoon is een stuk goedkoper en heeft veel features die ik belangrijk vind. Dat de camera iets minder is, is voor mij geen probleem want ik gebruik altijd mijn fotocamera.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke Samsung telefoon heb jij? Gebruik jij jouw mobiel ook zoveel op reis? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Leukste kleding voor zomer

~ Fotocollage voor thuis

Bewaren op Pinterest?

6 gedachten over “Samsung telefoon op reis: mijn ervaringen!”

  1. Team #iOS en dus iPhone (sorry not sorry). Ooit begonnen met een geleende iPhone 4 heb ik nu eindelijk (bloed, zweet en tranen en een rib uit mijn lijf) een hele mooie iPhone 12 Max Pro waar ik enorm blij mee ben. Voor mijn blog en socials maak ik veel video’s en foto’s en hier kan ik gewoon zoveel mee. Het is belachelijk duur, dat dan weer wel. Maar dan heb je ook wat en ik zie het als investering in mijn blog. Ik heb inderdaad mooie verhalen gehoord over Samsung, maar eens iPhone… (voor mij dan hè).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge