Een lange reis aan de andere kant van de wereld, hoe heerlijk is het om dan lekker naar de radio te luisteren. Ik vind radio luisteren in het buitenland genieten, zo ben je toch nog in contact met Nederland. Je mist niets wat er gebeurt maar hoe kun je nu goed radio luisteren op reis? Dan vertel ik vandaag in dit artikel!

Storytel -Radio luisteren

De leukste Nederlandse hits

Zelf ben ik gek op Skyradio en daarnaast op SLAM!, deze twee radiostations luister ik dan ook graag op reis. Helemaal rond de kerstperiode maak je mij echt gelukkig met Skyradio. Naast de leukste Nederlandse hits, blijf je op deze manier op reis ook een beetje op de hoogte van het Nederlandse nieuws. Op vakantie mis je soms het grote nieuws, maar door af en toe live radio te luisteren kun je toch het nieuws goed bijhouden. Persoonlijk vind ik dat altijd wel een fijne gedachte.

Welke radiostations luister jij graag in Nederland? Je kunt vanaf nu dus overal ter wereld genieten van deze service.

Overal ter wereld radio luisteren

Het leukst aan Online Radio is dat je het overal ter wereld kunt luisteren. Zoals op het strand in Mexico maar ook ’s avonds na een heerlijke dag skiën in Oostenrijk. Altijd en overal kun je genieten van deze service. Belangrijk is wel dat je daarbij een internetverbinding nodig hebt, logisch want het gaat om live radio. Daarom kun je helaas nog geen gebruik maken van dit soort services zonder internetverbinding. Gelukkig heb je tegenwoordig bijna overal ter wereld wel goede Wifi, zelfs vaak in het vliegtuig.

Online via VPN

In sommige landen kan het zo zijn dat je een VPN nodig hebt om Online Radio te kunnen luisteren. Een VPN is een veilige verbinding vanuit elk land ter wereld. Zo kun je kiezen voor de locatie Nederland, terwijl je op het strand op Bali bent. En kun je zonder enige problemen genieten van de Nederlandse radiostations. Maar over het algemeen is het vanuit veel landen gewoon mogelijk om Online radio te bezoeken en te beluisteren. Dus genieten maar!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening

Ben jij ook gek op radio luisteren op reis? Welk radiostation is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Storytel – boeken luisteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge