De zomer is aangebroken en de meeste mensen gaan lekker op vakantie maar voor diegenen die nog niets gepland hebben is er ook hoop! Je kunt namelijk nog een last minute naar Griekenland boeken. Zelf ben ik ook in Griekenland geweest en ben ik weer helemaal verliefd geworden op het mooie land. Daarom deel ik de voordelen van een last minute naar Griekenland!

last minute naar Griekenland

Last minute is voordelig

Het boeken van een last minute is altijd erg voordelig. Doordat je erg kort van te voren boekt, is het erg goedkoop. Je moet er wel tegen kunnen dat je tot kort van te voren niet weet waar je precies naartoe gaat. Bij een last minute is het de kunst om zo lang mogelijk te wachten met boeken, dan wordt de reis steeds goedkoper. Het is natuurlijk heerlijk om de prijs te zien dalen maar pas wel op dat je niet te lang wacht want vol=vol. Het boeken van een last minute is daarnaast ook nog eens echt een bucketlist item, je moet het een keer gedaan hebben.

last minute naar Griekenland

Het heerlijke weer

Waarom Griekenland een goede keuze is? Het heerlijke weer! Tijdens onze vakantie in Griekenland hebben we geen regen gezien en zelfs bijna geen wolken. Het weer is vrijwel altijd goed, zeker gedurende de zomerperiode. Hoewel wij in het noorden van Griekenland verbleven was het alsnog erg goed weer en bleef het zelfs de hele avond heerlijk. Als je geniet van heerlijke dagen langs het zwembad of aan het strand, dan is Griekenland ook een bestemming voor jou. Maar ook voor de actievere reizigers heeft Griekenland veel te bieden. Het is maar net wat bij jou past en wat jij leuk vindt.

De prachtige natuur

Griekenland is een heel veelzijdig land door de vele eilanden en het vaste land. Daardoor is de natuur ook overal anders, op het schiereiland Chalkidiki ben ik geweest en was het prachtig. De natuur was heel ruig en groen, veel groener dan verwacht. Je denkt meer aan zon, zee, strand bij Griekenland maar de natuur is ook echt fantastisch. Een aanrader is om een huurauto te nemen en lekker rond te gaan rijden. Je komt op plekken waar bijna niemand komt en ziet de mooiste natuur.

last minute naar Griekenland

De prijzen in Griekenland zijn goed

Je kunt soms wel een hele voordelige last minute scoren maar als het land van bestemming duur is dan is het nog niet voordelig. Daarom is Griekenland een ideale bestemming voor een last minute vakantie. De prijzen zijn namelijk ook erg voordelig. Je kunt al uit eten met drie mensen voor €21,00 totaal! En sommige dagen hebben we zelfs voor minder gegeten. Ook de prijzen in de supermarkt zijn een stuk voordeliger dan in Nederland. Maar ook leuke uitjes zoals een boottocht of stand up paddling zijn een stuk voordeliger dan in Nederland.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij last minute naar Griekenland willen? Welke plek in Europa lijkt jou nog meer heerlijk? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Griekenland?

~ Het zonnige Kos

– De heilige berg Mount Athos

~ De meest fotogenieke plekken van Halkidiki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge