Vroeger ben ik veel gaan kamperen en dat was altijd een geweldige tijd. Maar toen ik ouder werd, begon ik steeds meer te genieten van comfort en luxe. Dus ging ik minder kamperen. Toch vind ik het een heerlijke manier van vakantie vieren en doe ik het weer steeds vaker. Maar voor mij moet kamperen extra comfortabel zijn, daarom geef ik drie tips.

Glamping de Bosweide

Ga voor een tent waarin je rechtop kunt staan

De belangrijkste van het hebben van een comfortabele ervaring vind ik zelf het rechtop staan. Ik vind het grootste nadeel van een kleine tent dat je dus niet eenvoudig kunt omkleden. Daarom zou ik aanraden om voor een tent te gaan waarin je rechtop kunt staan en goed kunt omkleden. Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om daarvoor te kiezen en dus zijn er gelukkig ook genoeg hoge tenten te koop.

safaritent in Vessem

Maak een comfortabele keuken

Dan het koken op de camping, je kunt het jezelf moeilijk maken maar ook eenvoudig. Een comfortabele keuken bevat voor mij voornamelijk camping keukens, makkelijker opvouwbare kasten waarin je alles goed kunt ordenen. Daarnaast is het natuurlijk fijn om ook een comfortabele plek te hebben om te eten. Campingtafels komen daarom altijd van pas! Eten is in mijn ogen namelijk een belangrijk onderdeel van vakantie vieren, het is genieten. Daarbij wil je niet te veel nadelen ervaren dus een fijne keukenindeling is daarbij een must.

Zorg voor voldoende opbergruimte – maakt kamperen extra comfortabel

Hoewel je uiteraard niet alles mee kunt nemen wat je wilt op de camping, kun je wel eens stuk meer meenemen dan bijvoorbeeld in het vliegtuig. Dat is ontzettend fijn want zo hoef je weinig van thuis te missen. Maar een handige indeling en voldoende opbergruimte maken het helemaal comfortabel. Zodat je in één oogopslag kunt zien welke kleding je nog hebt en of er bijvoorbeeld nog voldoende schone handdoeken zijn.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Je kunt kamperen extra comfortabel maken met deze vijf tips. Welke vind jij de belangrijkste om het naar je zin te maken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer kamperen?

~ Wild kamperen in Ierland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge