Soms heb je een hele vroege vlucht en is het amper te doen om op Schiphol te komen. Meestal maak ik gebruik van de P3 lang parkeren optie want deze is 24/7 open. Maar als je niet alleen bent of niet in het bezit van een auto dan kan het overnachten vlakbij Schiphol een goede optie zijn. Deze hotel tip Schiphol is Ibis Styles, een goed budgetvriendelijk hotel met een shuttle service naar het vliegveld.

Bereikbaarheid

Je kunt het hotel op verschillende manieren bereiken, het makkelijkst is met het openbaar vervoer en de shuttlebus. De shuttlebus van en naar Schiphol gaat elk half uur vanaf 04 uur ’s morgens en overdag één keer per uur. Je moet dus wel even timen wanneer je komt maar dat is opzich geen probleem. Verder kun je hier ook met de auto naartoe gaan en parkeren op het terrein. Of natuurlijk jezelf laten afzetten. De shuttlebus begint bij dit Ibis hotel en rijdt via twee andere naar Schiphol, het is een goede service.

Hotel tip Schiphol

De kamer

Wij hadden de Comfort tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, een fijne ruime kamer op de vierde etage. De bedden lagen lekker en er waren voldoende stopcontacten aanwezig. Ook heeft ieder bed een nachtkastje en het unieke behang maakt mij extra vrolijk. Er ontbreekt helemaal niks aan de kamer en daarom zou ik dit hotel ook zeker aanraden.

De badkamer

Een moderne, stoere badkamer is te vinden in dit hotel. Ik was echt positief verrast als het gaat om de badkamer. Meestal in hotels van het Ibis concern heb je een basic badkamer zonder een leuke stijl. Maar deze badkamer heeft echt een toffe zwart-wit stijl met een extreem mooie wastafel en spiegel. Het kan zijn dat dit niet jouw stijl is maar ik vind dit echt te gek.

De omgeving van deze hotel tip Schiphol

Het Ibis Styles hotel ligt eigenlijk langs de Oostbaan van Schiphol, een baan die vrijwel alleen voor cargo wordt gebruikt. Je hebt dus ’s nachts weinig last van opstijgende of landende vliegtuigen. Het is wel leuk om uit het raam te kijken naar de verschillende vliegtuigen. Verder is er niets te doen in de omgeving, het is echt een industrieterrein rondom het vliegveld. Gelukkig heeft het hotel alles wat je nodig hebt, namelijk een restaurant en ontbijt service. Je hoeft dus het hotel niet te verlaten tot dat je gaat vliegen.

Prijs voor twee personen exclusief ontbijt per nacht: vanaf €62 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Zou jij in deze hotel tip Schiphol willen overnachten voor een vroege vlucht? Wat vind jij belangrijk aan een hotel? Laat het ons weten in de reacties!

Meer hotels bij luchthavens?

~ Eindhoven Airport hotel

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Hotel tip Schiphol: Ibis Styles – 10 minuten vanaf het vliegveld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge