We kennen het waarschijnlijk allemaal wel, vluchten vanaf Eindhoven Airport zijn vaak een stuk voordeliger dan vanaf Amsterdam of Rotterdam. Daarom gaat onze keuze ook steeds vaker naar de luchthaven in het zuiden van ons land. Maar soms heb je een vlucht om 07.00 en moet dus op een onmogelijke tijd weg gaan. Daarvoor is deze hotel tip Eindhoven Airport de oplossing, namelijk het Tulip Inn.

Hotel tip Eindhoven Airport

Bereikbaarheid

Het hotel is ontzettend makkelijk te bereiken omdat het namelijk letterlijk op de vertrekhal van Eindhoven Airport ligt. Je kunt dus gewoon de borden volgen naar de luchthaven en volgens gewoon voor de deur uitstappen. Je neemt alleen niet de centrale deur maar aan de zijkant heb je een speciale ingang voor de gasten van het Tulip Inn. Je kunt dit echt niet missen, het is heel eenvoudig te vinden. Het voordeel van een overnachting op de luchthaven is dat je kunt komen wanneer je wilt. Vertrekken na de files is daarbij verstandig, vervolgens kun je heerlijk tot rust komen en de volgende dag fris en fruitig vliegen. Je kunt goedkoop en eenvoudig parkeren op Eindhoven.

Het hotel op Eindhoven Airport

Doordat het Tulip Inn, letterlijk op de luchthaven ligt is de indeling niet zo klassiek als je van Tulip Inn gewend bent. De receptie zit op de eerste verdieping en kun je bereiken met een lift. Vanaf daar kun je ook alle kamers bereiken. Naast de receptie, heeft het hotel nog een bar, restaurant en ontbijtzaal. Mocht je ’s avonds nog willen eten dan kan je hier dus ook terecht. Verder komen de meeste mensen hier natuurlijk om de volgende dag weg te gaan dus er zijn minder faciliteiten dan in een alledaagse accommodatie.

Hotel tip Eindhoven Airport

De kamer

De kamer is ruim en heeft afhankelijk van de ligging uitzicht op de luchthaven. Vanuit de kamer waar wij sliepen kon je de vliegtuigen op zien stijgen, erg gaaf. De kamer die wij hadden was een standaard kamer met twee bedden, de goedkoopste optie. Naast de bedden is er ook een bank, wat ik echt een toevoeging vind. Zo kun je makkelijk nog even thee drinken zonder meteen in bed te moeten gaan zitten. Verder is er dus ook mogelijkheid om thee en koffie te maken en een grote televisie om het laatste nieuws te volgen.

De badkamer

De badkamer is ontzettend ruim en modern. De ruimte is van alle gemakken voorzien en zo kun je heerlijk fris het vliegtuig in stappen. Een groot voordeel is dat er ook shampoo & shower gel aanwezig is, zo kun je jouw eigen producten gewoon in de koffer laten. Anders ben ik altijd bang dat ik mijn eigen shampoo in de badkamer laat staan.

De omgeving van deze hotel tip Eindhoven Airport

Er is dus niet echt iets te doen in de omgeving, je moet hier ook niet verblijven als je de omgeving van Eindhoven wilt ontdekken. Het is echt een perfecte locatie wanneer je de volgende dag een vroege vlucht hebt vanaf Eindhoven airport. Verder zou ik het hotel niet aanraden maar zelf zou ik hier zo nog eens overnachten, als ik weer vroeg vlieg vanaf Eindhoven. Het scheelt dat je binnen twee minuten in de vertrekhal staat dus je kunt een stuk langer slapen dan wanneer je vanuit huis (in ons geval twee uur rijden) zou vertrekken.

Prijs voor twee personen exclusief ontbijt per nacht: vanaf €62 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Heb jij een hotel tip Eindhoven Airport? Zou jij Tulip In bezoeken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer hotels in Brabant & Limburg?

~ Hotel tip Breda

~ Hotel tip Maastricht

Bewaren op Pinterest?

4 gedachten over “Hotel tip Eindhoven Airport – Tulip Inn – op de vertrekhal!”

  1. Binnenkort vlieg ik voor het eerst vanaf Eindhoven. Maar op een zodanig tijdstip dat het vanuit thuis (Maastricht) best te doen is. Maar ik ga je tip wel onthouden voor een eventuele volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge