Ga je binnenkort een heerlijk weekend weg of wil je een weekendje weg plannen? Om zo voordelig mogelijk jouw vakantie in eigen land te boeken, moet je zeker niet vergeten om de korting bij Landal te bekijken! Wij hebben alvast een korte checklist voor jou samengesteld, zodat jij niks vergeet…

1. Muziekbox

Voor een gezellig weekend is een muziekbox van essentieel belang. De beste kwaliteit boxen zijn vooral voordelig te koop tijdens Black Friday. Kies de juiste afspeellijst of stel er zelf een samen voor een goede sfeer op jullie weekend weg… Een draagbare muziekbox is nog handiger, deze kun je namelijk meenemen naar het strand!

een weekendje weg

2. Spelletjes

Onmisbaar voor een lang weekend weg zijn leuke spelletjes! Bordspellen, kaartspellen of digitale games zijn allemaal mogelijk voor een gezellig vermaak. Ook spellen om elkaar beter te leren kennen zijn vaak een goed idee voor een weekend weg. Het zorgt voor nieuwe gesprekken die jullie anders zelf niet zo snel hadden gehad…

3. Zwemkleding

Misschien zijn de weersvoorspellingen voor jullie weekend weg nog wat te koud, maar in Nederland kan het weer zo omslaan! Daarom is het altijd verstandig om toch die zwemkleding in te pakken… Zo kunnen jullie spontaan beslissen om naar het strand of een zwembad te gaan. Pak naast de zwemkleding dan ook een goede zonnebrand in.

4. Barbecue

Als jullie verblijven in een huisje is het super leuk om een barbecue mee te nemen. Heeft een van jullie nog plek in de auto? Neem dan een barbecue mee! Er is niets leuker dan een hele avond tafelen met een leuk gezelschap. Door een uitgebreide barbecue moet iedereen wel blijven zitten… Zet die goede wijn en waterfles ook maar op tafel!

powerbank op reis  - een weekendje weg

5. Powerbank

Dit is misschien niet de leukste tip, maar wel erg handig. Als jullie een weekendje weg zijn in een onbekende stad is het wel fijn om de weg te weten. Door middel van een powerbank gaat jouw telefoon niet snel leeg! Ideaal dus om de hele dag in een stad te slenteren en uiteindelijk nog de weg terug naar jullie verblijf te vinden…

6. Handdoeken op een weekendje weg

Als jullie in een hotel verblijven hoeven jullie hier meestal geen rekening mee te houden. Maar mochten jullie in een huisje of appartement zitten, dan is het wel erg handig om dit zelf mee te nemen. Ook kunnen jullie deze handdoeken gebruiken tijdens een eventuele stranddag.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Missen er nu nog dingen die je écht niet moet vergeten? Dan heb jij met een kritisch oog hier naar gekeken en zal jij niks vergeten! Veel plezier op jullie weekendje weg, hopelijk wordt het heerlijk weer…

Meer tips?

~ Goedkope stedentrips

~ Zomer items

5 gedachten over “6 dingen die je niet moet vergeten voor een weekendje weg”

  1. Ik ben zelf heel blij met de megagrote hydrofiele doeken die ik heb gekocht. Ze zijn echt enorm groot, maar heerlijk dun en daardoor drogen ze ook snel. Ideaal. Neemt weinig ruimte in beslag in de koffer (makkelijk op te rollen) en daardoor nog fijner dan hamam doeken. Afijn, dat is mijn tip. Oh en ook ‘samples’ huidverzorging meenemen in plaats van fulltime producten.
    Rory onlangs geplaatst…Met Starboard Boats een heuse blogboot ervaringMy Profile

  2. Inderdaad een goed idee om extra handdoeken mee te nemen wanneer je een weekendje weg gaat. Helemaal wanneer je van plan bent om te gaan zwemmen. Ik ga de tip doorgeven aan mijn vriendinnen die dit weekend ook een nachtje in een bed & breakfast verblijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge