Deze winactie is gesloten! De winnaar is bekend gemaakt op onze Facebook pagina.

Al eerder schreef ik over het doorkomen van de koude wintermaanden, maar nu geef ik jou de kans om het ultieme zomergevoel te krijgen. Wat geeft nou dat ultieme zomergevoel? Lekker relaxen in een hangmat met een boekje, het liefst met een gaaf uitzicht natuurlijk. Heb jij wel eens op reis in een hangmat een gelegen? Ik hing in Ghana vaak in een hangmat! Een hangmat geeft mij altijd een heerlijk zomergevoel. Wil jij dat gevoel in huis halen? Dat kan! Deze week dus een winactie met hangmat Porto Alegre van Luilak.nl

Deze mooie 1-persoonshangmat is niet het enige wat je kunt winnen! Erbij krijg je de bevestigingsset “Makkie”, en de naam zegt het al, het is een makkie om de hangmat daarmee op te hangen. Je kunt de hangmat hiermee bevestigen aan bomen, muren, schuttingen, plafonds of balkons. Als laatste krijg je ook de Do Not Disturb Box, hiermee kun je niets anders dan relaxen. Met een slaapmasker, oordoppen, leuke autostickers en nog veel meer kun je heerlijk genieten van je rust!

Hoe maak je kans op de hangmat Porto Alegro (+ bevestigingsset +  Do Not Disturb box) ?

 • Laat in een reactie op deze blog weten waar jij in deze hangmat zou willen liggen.
 • Like het bericht op Facebook
 • De winactie delen (Facebook of Twitter) is niet verplicht maar levert je wel extra kans op!

Je kunt meedoen tot zondag 19 februari 2017. De winnaar ontvangt een e-mail van ons, zorg dus dat je een correct e-mailadres achterlaat.

Disclaimer: Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Luilak. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening. De rechten van deze foto’s behoren niet tot GlobeGirl. De rechten behoren tot Luilak, het bedrijf achter de Hangmat Porto Alegro.

Zou jij deze gave hangmat willen winnen? Doe dan mee aan de winactie en laat een reactie achter!

Meer informatie over Luilak.nl?

~ Luilak.nl

Meer GlobeGirl?

~ Alles over studeren in het buitenland

~ Alles over leuke uitstapjes in Nederland

36 gedachten over “[Gesloten] WINACTIE: De prachtige hangmat Porto Alegre”

 1. Wie wilt dat nou niet – heerlijk relaxen in een hangmat. Vorig jaar lag ik in een hangmat midden in het meer van Khao Sok national park. De enige manier om bij de hangmat te komen was met een kano. En ik zou het zo weer doen maar dan met mijn eigen hangmat. Geeft toch een ultiem vrij gevoel.
  Diana | Stripe Away onlangs geplaatst…Monthly Favorites #1My Profile

 2. Ik zou dit gevoel inderdaad naar huis willen halen. Meenemen op vakantie, daar zou ik niet zo snel voor kiezen denk ik. Maar heerlijk op mijn balkon in lente en zomer, dat zie ik wel zitten. Tijdschrift en drankje erbij, heerlijk.

 3. Sinds ik vorig jaar in Beyin (Ghana) kennis heb gemaakt met hangmatten ben ik helemaal fan! En eindelijk hebben we een eigen tuin, dus heerlijk relaxen in eigen hangmat, in eigen tuin, inclusief palmen, klinkt erg aantrekkelijk!

 4. Zou geweldig zijn voor in onz nieuwe tuin! Nog een paar palmbomen erbij en het vakantiegevoel is compleet. Compenseert het weer een beetje dat we niet op vakantie kunnen.;-)

 5. Handig, die bevestigingsset met zo’n bijpassende naam, haha. Ik heb zelf nooit zo’n geduld om in een hangmat te liggen, maar in Thailand hebben we dit toch een aantal keren gedaan, als er 1 bij ons huisje was en dat beviel toch eigenlijk best goed. Misschien zou ik het thuis dus ook toch eens moeten proberen. 😉

  1. Leuke naam hé? Ik moet zeggen dat het voor mij soms ook moeilijk is. Maar met een goed boek (of een goed uitzicht) kan ik het best lang volhouden. Thailand, dat kan ik begrijpen. Ik hoop er deze zomer ook een paar tegen te komen ?

 6. Toevallig staat er een hangmat op mijn verjaardagslijstje (26feb). Ik heb er nog geen maar het lijkt me heerlijk om er eentje mee te nemen op onze kampeerreis door Engeland deze zomer. Hopelijk hebben we dan mooi weer en kan ik in een hangmat liggen. Ik doe graag mee, want helemaal niet erg om er evt twee te hebben hoef ik geen ruzie te maken met dochterlief ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge