Als je in de buurt van Eindhoven op vakantie bent dan zijn er heel veel avondbestedingen die je kunt doen. Wij verbleven in Vessem in een luxe safaritent en besloten om een Escape room in Eindhoven te gaan doen. Na wat speuren op internet kwamen we uit bij de Adventure Camper een kamer voor avonturiers, dat sprak ons erg aan en we reserveerden nog voor dezelfde avond.

Escape room in Eindhoven

Het bedrijf Escape room Eindhoven heeft in totaal vier kamers:

  • Adventure Camper
  • Crime lab
  • Disco Inferno
  • The Battle

Daarnaast hebben ze ook nog een online Escape room die je veilig vanuit huis kunt doen. Het bedrijf zit op Strijp-S en is makkelijk te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto. We werden vrolijk ontvangen door Thijs en overal werd rekening gehouden met de corona maatregelen. We zagen buiten al meteen de camper klaar staan waar wij straks naar binnen moeten gaan. Na al onze waardevolle spullen te hebben opgeborgen in een kluisje, begon de uitleg. We krijgen een walkietalkie mee en Thijs legt ons alles uit over de sloten die we in de camper tegen kunnen komen.

Escape room in Eindhoven

Adventure Camper

De gele camper valt meteen op als je het centrum van Eindhoven binnen rijdt. Deze Adventure Camper is voor reizigers echt een super leuke escape room. Tijdens de room ontdek je waar de camper in zijn hippie tijd allemaal is geweest. Kennis van de wereld is daarbij ontzettend handig, zo kom je een stuk sneller door alle opdrachten heen. Je krijgt 60 minuten om de camper te verlaten met minimaal 3 en maximaal 8 personen. Volgens onze begeleider Thijs (of toch Wim?) komt ongeveer 50% van de groepen uit de camper. Als we aangeven dat ik Aardrijkskunde en Lotte Toerisme heeft gestudeerd geeft hij ons een grotere kans. We beginnen enthousiast!

Escape room in Eindhoven

Vrij gekomen op het nippertje

Ik kan natuurlijk niks zeggen over de opdrachten die zich in de camper bevinden maar ik kan wel zeggen dat kennis van de wereld zal helpen. Voor mij was dit echt de meest gave escape room die ik tot nu toe heb gedaan. Mijn liefde voor de wereld en topografie kwam hier goed van pas. We kwamen op het nippertje vrij met 59:56 op de klok! We hadden dus maar 4 seconde over. Voor een groepje van drie is dat ontzettend knap, aldus onze begeleider. We zijn ontzettend blij en onze avond kan niet meer stuk.

Hele leuke avondbesteding

Het is echt een super leuke manier om jouw avond te besteden. Zeker met de corona maatregelen blijven er helaas maar weinig mogelijkheden over. We hebben onze hersens eens flink laten kraken en ondertussen ook nog een super gezellige en leuke avond gehad. Je kunt via de website een kamer reserveren of je kunt even bellen. De Adventure Camper is echt een aanrader om te doen als jij (net als ik) gek bent op de wereld. Maar ik zou ook graag nog eens terugkomen voor de andere Escape rooms. Heb jij wel eens een hele toffe escape room gedaan? Ik ben erg benieuwd waar!

Heb jij wel eens een escape room in Eindhoven gedaan? Zou jij de adventure camper aandurven? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Noord-Brabant?

~ Safaritent in Vessem

~ Loonse en Drunense duinen

Bewaren op Pinterest?

4 gedachten over “Escape room in Eindhoven: Adventure Camper te gek!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge