Als je op zoek bent naar een leuke plek om te bezoeken tijdens een weekendje weg of vakantie maar niet te ver wilt rijden dan is Aquadelta in Bruinisse een goede optie. Het is namelijk een fijne locatie waar je echt helemaal tot rust kunt komen. Ik ben hier zelf in maart een midweek naartoe geweest en enorm genoten van dit Roompot park.

Aquadelta in Bruinisse

De locatie en bereikbaarheid

Vanuit de Randstad is het park goed bereikbaar met de auto, vanuit Rotterdam ben je er binnen één uur (buiten de spits). Daarnaast is het zelfs mogelijk om met het openbaar vervoer het park te bereiken, namelijk binnen 1,5 uur. Vanuit Amsterdam of Utrecht moet je op ongeveer 1,5 tot 2 uur rijden met de auto rekenen maar dan ben je natuurlijk wel in het mooie Zeeland. Belangrijk is wel om rekening te houden met de spits, gezien je bijna altijd langs de ring van Rotterdam zult rijden. Zelf heb ik geen enkele file ervaren omdat ik om 11uur ’s morgens ben vertrokken.

Aquadelta in Bruinisse

Het vakantiepark

Op het park heb je van alles te doen. Van een zwembad tot tennisbaan en van minigolf tot een biljarttafel. Kortom er is genoeg te doen er zijn ook allerlei soorten huisjes op het park te vinden. Van 10 persoons huizen tot kleine twee persoons appartementen. In principe hoef je het hele park niet af, aangezien er ook een supermarkt aanwezig is. Daarnaast is het natuurlijk ook een restaurant en nog een snackbar. Het meenemen van voldoende sportieve kleding en zwemkleding is dus zeker een aanrader als je naar dit park toe gaat.

Aquadelta in Bruinisse

De verschillende huisjes

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en maten huisjes. Zelf verbleef ik in het type Comfort 4A, een fijn maisonnette achtige woning aan het hoofdplein met alle faciliteiten. Je kunt naar binnen met een cijfercode. Maar je hebt ook de Comfort 20 waar je zelfs met 20 personen kunt verblijven, kortom er is voor ieder wat wils. Helemaal afhankelijk van het gezelschap waarmee je weg gaat en natuurlijk de prijs en de mate van luxe die je wilt. Er zijn namelijk ook huizen met bijvoorbeeld een privé sauna of een bubbelbad. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt maar ook met een budget kun je hier naartoe.

De prijs van Aquadelta in Bruinisse

Dit is misschien nog wel het mooiste van de hele locatie, de prijs. Ik heb voor een midweek in maart, in de voorjaarsvakantie, 125,- euro betaald. Dat is natuurlijk ontzettend weinig, zeker voor een huisje waar je ook met vier personen zou kunnen verblijven. Als je een aantal weken van te voren boekt, dan kun je zeker genieten van een goede prijs. Een leuk idee dus om met vriend(inn)en of familie naartoe te gaan en lekker tot rust te komen. Zeker als je met vier personen gaat dan betaal je dus maar €31 per persoon voor een weekend van vrijdag tot maandag. Zo voordelig kun je amper een weekendje weg in eigen land.

Zou jij graag naar Aquadelta in Bruinisse gaan? Wat vind jij belangrijk bij de keuze voor een vakantiepark in Nederland? Laat het ons weten in de reacties!

Meer vakantieparken?

~ Landal Orveltemarke

Bewaren op Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge