Vandaag geen reisblog maar wel leuke reisinspiratie voor in huis! Zoals sommigen wel weten woon ik sinds 1 januari weer in Nederland. Uit huis gaan kost natuurlijk veel energie, het interieur en meubilair komt namelijk niet uit de lucht vallen. Toen ik door Tenstickers benaderd werd was ik dan ook meteen enthousiast! Een muursticker in het reisthema voor in mijn nieuw huisje, geweldig. Na even zoeken op de website (want wat is er veel keus) viel mijn keus op de Skyline Gothenburg muursticker. Natuurlijk omdat ik het afgelopen half jaar gestudeerd heb in Gothenburg en dit een mooie herinnering is om aan de muur te hangen.

skyline gothenburg muursticker

Zo gezegd zo gedaan! Ik koos de kleur Koningsblauw en nog geen vijf werkdagen later werd de muursticker bezorgd. De muursticker komt aan in een stevige koker, waardoor de sticker goed beschermd blijft. Daarbij krijg je een uitgebreide handleiding voor het opplakken van de muursticker, de muursticker zelf en een teststicker. De sticker kwam wel een beetje gebobbeld uit de koker maar later op de muur zag je daar niks meer van.

Na het lezen van de handleiding was het helemaal duidelijk en kon het spannendste gedeelte beginnen, het opplakken van de muursticker. In de handleiding stond echter dat je aan de bovenkant moest beginnen, maar door de kleine details aan de bovenkant was dit lastig. Uiteindelijk zijn we toch aan de onderkant begonnen met plakken en dat werkte beter. Waarschijnlijk is dit voor andere muurstickers wel de beste manier maar voor de skyline Gothenburg muursticker merkten wij dat dit het beste werkte. Bij het opplakken hebben we een schraper gebruikt, dit is wel een handige tip. Je kunt de muursticker dan goed glad strijken. Een ander handigheidje is het gebruik van een waterpas. Als je het langs een rand doet is dit natuurlijk niet nodig, maar wanneer je het net als ik midden op de muur wil is het wel mooi als de sticker recht hangt.

Het resultaat, na het opplakken van de muursticker kun je de bovenste beschermlaag eraf halen. Totaal heeft het zo’n 15-20 minuten geduurd vanaf het begin tot dit eindresultaat. Dat vind ik persoonlijk niet erg lang! De kwaliteit van het product was erg goed, de sticker hangt mooi en laat niet los. Deze sticker kost €31,90 en is 120cm lang en 29 cm hoog. Je kunt de sticker in verschillende kleuren en maten bestellen. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere skylines, wereldkaarten of andere leuke reisinspiraties te vinden voor in jouw woonkamer.

Totale beoordeling:
Snelheid levering
Gebruiksgemak
Snelheid aanbrengen
Kwaliteit product
Prijs

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij deze gave skyline Gothenburg muursticker in je kamer willen? Of heb jij zelf al een gave muursticker? Laat het ons weten in de reacties!

Meer informatie over deze muursticker?

~ Tenstickers

Meer GlobeGirl?

~ Alles over studeren in het buitenland

~ Alles over leuke uitstapjes in Nederland

Eén gedachte over “Review: Skyline Gothenburg muursticker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge