Vandaag vertel ik waarom je deze telefoonhoesjes beslist mee moet nemen op vakantie. Het is namelijk erg leuk om qua telefoonhoesjes te matchen met de vrolijke thema’s en kleuren van de zomer. De zomer staat weer voor de deur dus ik ben dan altijd gek op het aanpassen van mijn hele kledingkast naar de zomerversie en dan krijgt mijn telefoon ook frisse telefoonhoesjes die helemaal bij het seizoen passen.

telefoonhoesjes

Tropische prints

Het leukst voor in de zomer vind ik onder andere leuke bloemenprints en andere tropische prints. Zoals deze bovenstaande rode bloemen print, echt één van de leukste iPhone 8 telefoonhoesjes. Je wordt toch helemaal vrolijk als je zo je telefoon uit je tas of broekzak haalt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een hoesje goed beschermd want op vakantie heeft die vaak meer te voortduren dan thuis. Daarom is het ideaal om een siliconen te hebben, die beschermd namelijk ook de hele zijkant.

Toffe quotes

Daarnaast vind ik het ook erg inspirerend om een toffe quote op mijn hoesje te hebben. Zo kun je lekker wegdromen bij de quote die je dagelijks wel tientallen keren ziet. Hoewel ik mijn telefoon op reis natuurlijk een stuk minder gebruik dan in het dagelijks leven. Een leuke levensquote zoals C’est la vie of Say yes to new adventures vind ik echt leuk en inspirerend om op mijn telefoon te hebben staan. Daarom ga ik altijd weer op zoek naar de leukste nieuwe quotes die ik dan weer een tijdje meedraag.

Disclaimer: Dit blogbericht is ontstaan met behulp van inspiratie vanuit derden. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij deze telefoonhoesjes ook willen proberen? Wat is voor jou belangrijk bij het kiezen van een telefoonhoesje. Laat het ons weten in de reacties!

Meer telefoon informatie?

~ Wat neem ik mee op reis?

~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge