Al eerder heb ik deze app genoemd in de blogpost over Miami. Toch ga ik er een aparte korte blogpost over schrijven omdat ik zo gek ben op deze app. Stay.com is geweldig tijdens elke stedentrip.

De app stay.com is bedoelt voor reizigers zoals jij en ik, we willen de weg vinden maar zo’n kaart is af en toe wel onhandig. Je downloadt de app op je telefoon wanneer je nog thuis bent of in het hotel met WiFi. Vrijwel elke stad in de wereld staat in de app; image2van London tot Tokyo.

In de app download je een offline city map van de stad, dit betekent dat wanneer jij in London over straat loopt je kunt zien waar je bent. Dit kost je dus GEEN internet, je telefoon gebruikt je standaard ingebouwde GPS.

Zo weet je altijd binnen een paar seconden waar je bent en hoe je bij die leuke tweedehands winkel komt. Ook kun je locaties toevoegen/opslaan in de app. Die voeg je dan toe aan je eigen “guide”. Je kunt dus je hotel toevoegen en die kun je dat altijd terug vinden, via de app.

Verder staan er altijd tips van locals. Welke restaurantjes het best zijn en welke on-ontdekte plek echt een aanrader is. Super handig toch? De locals geven meestal de leukste tips!

Je kunt uitzoomen en dan heb je een overview over de gehele stad. Maar je kunt ook helemaal inzoomen en dan kun je elk klein steegje in de buurt zien!

Gaaf toch ? Hopelijk heb ik jullie aangestoken met deze blogpost en gaan jullie allemaal spontaan de app: Stay.com downloaden!

stay.com

Zou jij Stay.com gebruiken tijdens een stedentrip? Of heb jij een andere app die geweldig werkt? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Snel je koffer inpakken?

~ Handbagage regels en tips

~  Hoe boek je het perfecte hotel?

2 thoughts on “Stay.com reisapp tijdens elke stedentrip”

  1. Hey, Ik ga binnenkort op City trip naar Milaan en was dus wat aan het opzoeken over mogelijke bezienswaardigheden. Zo kwam ik uit op deze leuke blog! Toen ik dit artikel las dacht ik YES deze app gaat me goed kunnen helpen. Jammer genoeg bestaat deze app blijkbaar niet meer. Het lukte mij alleszins niet om hem te downloaden. Weet je toevallig een alternatieve app die hetzelfde doet?
    Alvast bedankt!
    Charlotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge